Menu
RSS

850 Bin Liralık Hasılat Şehit Ailelerine Bağışlanacak

850 Bin Liralık Hasılat Şehit Ailelerine Bağışlanacak

Beşiktaş - Kayserispor maçındaki 850 bin liralık hasılat şehit ailelerine bağışlayacak. Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Kayserispor Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'ta 10 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen hain terör saldırıları nedeniyle tribün gelirlerinin şehit ailelerine bırakılacağı karşılaşma için yaklaşık 15 bin bilet satıldığı açıklanırken, bilet satışından 650 bin lira ve kulübe yapılan bağıştan 200 bin lira olmak üzere toplamda 850 bin lira hasılat elde edildiği öğrenildi. Beşiktaş Kulübü, bu parayı şehit ailelerine bağışlayacak.

Tüm Renkler Birlikte

Vodafone Arena'da oynanan tarihi maç için tribünlere çeşitli takımların taraftarı gelerek, hep bir ağızdan teröre lanet okundu. Taraftarlar, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez", "Ne Mutlu Türk'üm Diyene", "Vatan Sana Canım Feda" şeklinde sloganlar yaptı. Taraftarlar ayrıca, karşılaşma öncesi her iki takım futbolcularını da tribünlere çağırdı.

Şenol Güneş Ve Tolga Zengin'den Çelenk

Karşılaşma öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin, stadyumda emniyet görevlilerinin oturduğu bölüme giderek çelenk bıraktılar. Siyah-beyazlı takımın oyuncusu Olcay Şahan da maç öncesi sahada bulunan emniyet görevlilerini tribüne götürdü ve moral amaçlı taraftarlara alkışlattı.

yukarı çık
0
Paylaşım