Menu
RSS

Oyunu kullanan Erdoğan’dan demokrasi vurgusu

  • Yazan 
Oyunu kullanan Erdoğan’dan demokrasi vurgusu

Üsküdar’da oyunu kullanan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçimin ülkemiz, milletimiz ve Türk demokrasisi açısından hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyoruz.” Eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, kızları ve yakınlarıyla Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan Erdoğan, burada seçim görevlileriyle kısa süre sohbet etti.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Erdoğan, “Bugün yapılan seçimlerin Türkiye’nin siyasi tarihinde bir ilk olması bakımından önemi çok büyük. İlk defa milletimiz aracısız olarak kendi cumhurbaşkanını seçiyor. Bu bakımdan çok önemli, en direk değil direk seçiyor. Gerçekten heyecanlı bir süreç geçirdik.

Milletim bu süreçte birçok şeyleri değerlendirme  fırsatı buldu. Türk demokrasisi için, Türkiye’nin her alanda geleceği için seçilmiş bir cumhurbaşkanı ile seçilmiş bir hükümetin el ele vermek suretiyle Türkiye’yi 2023’e, 2053’e taşımak bakımından önem arz ediyor. Yapılmakta olan cumhurbaşkanı seçiminin ülkemiz, milletimiz ve Türk demokrasisi açısından hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyoruz. Temennimiz; seçimlere yüksek bir katılımın olmasıdır.” diye konuştu.

Erdoğan ailesi, daha sonra okuldan ayrıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım