Menu
RSS

Öğrencilere Karne Yanında Kuran!

  • Yazan 
Öğrencilere Karne Yanında Kuran!

Bugün ara tatile giren öğrencilere karne yanında Kuran ve dini içerikli kitaplar verildiği ortaya çıktı. AKP'nin eğitimi gericileştirme hamleleri hız kesmeden sürüyor. Bu kez öğrencilere karne yanında Kuran dağıtılmaya başlandı! Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, geçtiğimiz hafta öğrencilere ara tatilde ev ödevi verilmemesini duyurmuştu.

Bu kararın neden alındığı ise anlaşıldı. Öğrencilere karne yanında verilmesi için Kuran ve dini içerikli kitaplar okullara gönderildi. Böylece MEB'in öğrencilerin ara tatilde ödev yapmasını değil Kuran okumasını istediği anlaşıldı.

İstanbul Kağıthane'de Cumhuriyet Ortaokulu, İTO ve Hacı Ethem Üktem Ortaokulu'na Kuran ve kitaplar ulaştırıldı. Dağıtıma gerekçe olarak da "Siyer-i Nebi" isimli yarışma bahane edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Kağıthane İlçe Müdürü İlhan Kurt'un okullara gönderdiği yazıda, "Kitapların yarışma öncesi ara tatilde okunmasına fırsat tanınması için özel ve resmi bütün ortaokul öğrencilerine ayrıca liselerin 9. sınıflarına en geç karne ile beraber dağıtılması önem arz etmektedir" denildi.

yukarı çık
0
Paylaşım