Menu
RSS

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Sakarya’da

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Sakarya’da

Sakarya’dan sorumlu PM üyesi olarak görevlendirilen Devrim Kök, Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile birlikte Sakarya’da çalışmalarına başladı. İlk olarak CHP Sakarya İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök, Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent’i ziyaret ederek İl yöneticileriyle bir araya geldi.

Sakarya’nın örgüt yapısı hakkında bilgiler alan Kök, bundan sonra yapacağımız ilk iş parti örgütlerimizi daha aktif hale getirmenin yollarını aramak olacaktır. Sakarya yapısı itibariyle çok özel bir il.

İnsanların inançlarını, düşüncelerini açıklamaktan korkmadığı, kendilerine her zaman uzanan elin CHP olacağını söylem birliği içerisinde hissettireceğiz.

Gerek Genel Merkez, gerekse parti örgütümüz hiç kimseyi ötekileştirmeden sahalarda eylem ve söylem birliği içinde olacak.

Bu işin yoğun bir emek, mesai ve özveri istediğini biliyorum. CHP enerjisini parti içi sorunlara değil, vatandaş odaklı projelere, iktidar yürüyüşüne harcayacaktır” dedi

Daha sonra Karasu ilçe danışma kurulu toplantısına katılan heyete Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da katıldı.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda örgüt sorunları tartışıldı. Ülke gündemi, Parti politikaları ve örgüt yönetimi ile ilgili sorulan sorulara cevaplar arandı.

Toplantı sonunda konuşma yapan Kök, “örgüt hiyerarşisi her şeyin üstündedir. İnsanlar gelir gider. CHP 5-10 yıllık bir parti ve her yeni görev alan kişinin kendine göre yapılandıracağı bir parti değildir.

CHP ülkemizin kurucu iradesidir. Cumhuriyeti kurmuştur. Gerici Arap, vahabi zihniyetinin değil, çağdaş demokrasinin uygarlığın, Atatürk ilke ve devrimlerinin partisidir.

Hiç kimse kahraman yaratmaya çalışmasın. Dünyanın en büyük devrimcisi, en büyük kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’tür. CHP, ülkemizi Ortadoğu bataklığına sokmak isteyen bu günkü iktidara karşı halkın sigortasıdır.

Teröre sonuna kadar karşıyız. AKP’nin tüm ayrıştırma politikalarına karşı PKK, HDP ve devlet arasında sıkıştırılmış tüm Kürt kardeşlerimize de elimizi uzatacağız. Çünkü CHP bölünmez bütünlüğün garantisidir” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım