Menu
RSS

Antalya Kepez’de CHP’liler Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Antalya Kepez’de CHP’liler Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

CHP Kepez İlçe Başkan Adaylarından Servet Yıldız, düzenlediği Birlik ve Dayanışma yemeğinde Kepez’deki CHP’lilerle bir araya geldi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan,

kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan asıl konuşmayı kongre gününde yapacağını söyleyerek, partili yoldaşlarından çok şeyler öğrendiğini ve bu partide olmaktan onur duyduğunu dile getirdi. Kepezdeki partililerimi çok seviyorum diyen Erdoğan, iyi ki buradasınız, iyi ki bir aradayız dedi.

Daha sonra söz alan CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Servet Yıldız, “Cumhuriyet tarihinin en karanlık dönemini geçirdiğimiz bugünlerde, bilgimle, birikimimle, bu karanlık gidişe dur demek ve ülkemizde parlamenter sistemin yeniden inşasına katkı yapabilmek için Kepez ilçe başkanlığına adayım” dedi.

Yıldız Antalya milletvekili Deniz Baykal’a acil şifalar diledikten sonra “500 kilometrelik yolu yürüyerek ülkede adalet meşalesinin yanmasına neden olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun izindeyiz diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikli hedefimiz elbette ülkemizde bir oldu bittiyle kurulmak istenen tek adamlık rejimine son vermek, demokrasinin bütün kurum ve kurullarıyla yeniden inşasını sağlamak, parlamenter rejimi yeniden kurup, özgür, laik, demokratik bir ülke durumuna gelmek olmalıdır.

Bunun için tüm çabamızı 2019’da yapılacak önce yerel, daha sonra genel seçimlerde başarılı olmaya vermeliyiz.

Bu süreçte Kepez’de belediye seçimlerini alarak oraya Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dikmek, Antalya’da Büyükşehir Belediyesini alarak, AKP’nin rantçı düzenine Antalya’da son vermek,

Bunun ardından da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde 2019 genel seçimlerinde başarıyla taçlandırmak ana görevimizdir.

Bu söylediklerime partili yol arkadaşlarımın gönülden destek vereceğine eminim.

Bu karanlık gidişe son vermek bizlerin elele, omuz omuza, dayanışma içinde, kimseyi küstürmeden, ötekileştirmeden, bir yumruk gibi birleşerek yapacağımız mücadelemize bağlıdır. Ben bu mücadeleden başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum.

İnanın ülkemizin şu anda bulunduğu durum 1919’dan daha ağır değildir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği cumhuriyeti ve cumhuriyet Halk Partisini korumak ve yüceltmek bizlerin asli görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri yürekten selamlıyor ve İri olalım, diri olalım, gelin canlar canlar bir olalım.

Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur”

yukarı çık
0
Paylaşım