Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Ali Gürkanat: Tabanın Sesi Ve Kulağı Olacağız

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Ali Gürkanat: Tabanın Sesi Ve Kulağı Olacağız

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adaylığı için bayrak yarışına katılan bir diğer isim de Ali Gürkanat oldu. Gürkanat ilçe binasında yaptığı adaylık konuşmasında özellikle partili herkese eşit mesafede olmayı ve tabanın sesi ve kulağı olmayı söz verdi.

Gürkanat önümüzdeki 2019 seçiminin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, bu seçimlerden CHP’nin zaferle çıkması gerektiğini belirtti.Gürkanat Hedeflerini ve yapmak istediklerini şöyle anlattı:

“Bu süreç itibariyle mevcut Muratpaşa ilçe yönetimi ve başkanının yapılacak bu kongre'de aday olmayacaklarını daha önce öğrenmiştik.

Ben Ali GÜLKANAT ve 2019 sürecinde yönetimimde bulunacak değerli arkadaşlarımla birlikte, partimize hizmet etmek ve sorumluk almak istediğimizden dolayı, örgütümüzle birlikte daha iyisini yapabileceğimize olan inancımızla,

9 Aralık'ta ilçe Başkanlığı ve yönetimine aday olduğumuzu, bugün burada siz Sayın basın mensupları ve çok değerli partililerimizin önünde bir kez daha açıklıyoruz.

Şayet 9 Aralık'ta sayın delegelerimiz görev ve yetkiyi bize verirlerse, Antalya Muratpaşa İlçemizde, önümüzdeki dönem yapmayı planladığımız çalışma programımızın esasları şunlardır.

Öncelikle;2019'a giderken İlçe Başkanı ve Yönetimi kadar önemli bir diğer konu da mahalle temsilcilikleridir. Mümkün olduğu kadar çok mahalleyi kapsayan, aktif edilmiş ve çalışır hale getirilmiş mahalle temsilcilikleri,

daha fazla örgütlenmemiz ve üye sayımızı artırmamız açısından bizim için çok önemlidir. Bu nedenle en kısa zamanda mahalle temsilciliklerinin sayısını artırmak, aktif hale getirmek, gerekli finans desteğini vermek ve bir ilçe örgütü gibi çalışmaları için yetki ve sorumluluk vermek hedefimizdir.

Var olan komisyonları, yönetimlere giremeyen ama partimiz için çok değerli, bilgili, birikimli ve tecrübeli partililerimizle genişletip, yetki ve sorumluluklarını belirleyip, onları da yönetimin bir parçası haline getirip,

sözde komisyonlar olmaktan çıkarıp, kapsamlı ve etkin çalışmalarını sağlamaya yönelik adımlar atacağız. Onların değerli çalışmalarının da ilçe yönetimimize destek olacağına inanıyoruz.

İlçe Yönetiminin önemli bir diğer görevi de; ileride yapılacak olan başta delege, belediye meclis üyesi ve milletvekili ön seçimlerinde, parti içi demokrasiyi de işleterek, tarafsız ve adil olmasıdır.

Bu nedenle, öncelikle bu seçimlerin yapılacağı ortamın fiziki ve yeterlilik durumlarının iyi olması gözetilerek, seçimlerin tüm aday olacak partililerimize eşit mesafede; hak, hukuk ve adalet çerçevesinde yapılmasını sağlayacağız.

Örgütün, tabanın sesi ve kulağı olacağız. Görev süremiz içerisinde hiçbir partilimizi ayrıştırmadan, herkese eşit uzaklıkta, şucu veya bucu ayırımı yapmadan, görevlerimizi hep birlikte paylaşacağız.

Amacımız tüzükle belirtilmiş tarihlerde, zamanı gelince sadece seçimleri yapmak değil, esas seçimler dışında bütün zamanımızı kaliteli, dolu ve faydalı bir çalışma yaparak hem partimize hem topluma hak ettiği hizmeti vermektir.

Kadın kolları ve Gençlik kollarımızın yapacakları çalışmalara daha fazla destek olup, yönetimin önemli bir parçası olduklarının bilincinde olacağız.

Partimizde Gençlerimizin katılımını artırıcı çalışmalar yapıp,Gençlik kollarının gelecekte parti yönetimlerine yeni yüzler kazandırmasına destek vereceğiz.

2019'a giderken Belediyeler konusu da çok önem arz etmektedir. Muratpaşa belediyemizle koordineli çalışarak ve onlara proje desteği vererek, bir daha ki seçimlerde de Belediye Başkanlığının yine bizde kalmasına yönelik çalışmalar yapacağız.

Ayrıca İl Yönetimimizle de kol kola girerek Büyükşehir Belediyesinin alınmasına yönelik destek vereceğiz.

Kişi veya kişiler odaklı düşünme ve davranma tavrından uzaklaşıp; örgüt, parti ve birliktelik merkezli, paylaşımcı ve katılımcı, herkese bütün olasılıkların eşit uzaklıkta olduğu bir çalışma ortamı oluşturacağız.

Tüm bu belirttiğimiz konular başta olmak üzere, çalışmalarımızı hiçbir dış etken tesiri altında kalmadan tüm partililerimizi kucaklayıp, herkese eşit mesafede, adil, güvenilir, sevgi ve saygı çerçevesinde bir yönetim sözü vererek Muratpaşa İlçe Başkanlığına adaylığımı bir kez daha beyan ediyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım