Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

İl Sağlık’tan hasta ziyaretleri

  • Yazan 
İl Sağlık’tan hasta ziyaretleri

Antalya İli Sağlık Yöneticileri Hasta ve Hasta Yakınlarının Sıkıntılarını Dinlemek, Önerilerini Değerlendirmek Üzere Ev Ziyaretlerinde Bulundular.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir, 3 Şubat 2015 Salı günü saat 11.00’de kurumlarımızdan sağlık hizmeti alan, taburcusu verilen ve rastgele seçilen biri obezite hastası Ebru N. Ç., diğeri beyin anevrizması geçiren Türkan G. adlı iki hastayı evlerinde ziyaret etmişlerdir.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir genel olarak hastalara ev ziyareti yapmaktaki amacın, gerek aile hekimliği, gerek 112 acil sağlık hizmetleri, gerekse de hastane hizmetlerinden faydalanan hastaların ve hasta yakınlarının gözüyle bu hizmetlerin olumlu olumsuz yansımalarını bizzat görmek olduğunu ifade etmişlerdir. Bu doğrultuda varsa aksaklıklar ile ilgili yapılması gerekenleri zamanında yapmayı hedeflediklerini, ilimiz sağlık hizmetlerinin daha iyi olması için hasta ve hasta yakınlarının da desteğiyle, hizmet verenler olarak hep beraber ellerinden geleni yapmak istediklerini ifade etmişlerdir.

Ziyaret sırasında hasta Türkan G. “Ben 1973 yılı hemşirelik bölümü mezunuyum. Konya’da Afyon’da birçok ilde çalıştım. En son Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Cildiye Servisinde hemşirelik yaptım. İnsanları memnun etmenin ne kadar zor olduğunu bir sağlıkçı olarak yakinen bilirim, ben tedavim ile ilgili oldukça memnun kaldım, öyle ki bundan iyisi can sağlığıdır diyebilirim” dedi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Doç. Dr. Tahir Oruç’un obezite ameliyatı yaptığı hasta Ebru N. Ç. ise “Doktorumuzun obezite ameliyatları hakkında  olumlu şeyler duyduk ve Isparta’dan internetten randevu alarak ameliyat olduk.

Çok memnun kaldık. Başta doktorumuz Tahir beye sonra da tüm hastane personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, “sadece masa başında oturup bir takım işlerle ilgili çalışmayıp, sizleri de ziyaret ederek böyle bir hizmete başlamak istiyoruz. Sayın Bakanımızın da bizlere tavsiyesi üzerine ilk hasta ziyareti olarak sizlerle başladık. Herhangi bir sıkıntınızın olmadığını gördük mutlu olduk” dedi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ise obezite ameliyatı olan hasta Ebru N. Ç.’nin sağlıklı bir şekilde gördüğünü, ilerleyen günlerde hormonal etkiler ve değişimler sonrası durumunun daha da olumlu yönde değişeceğini belirtip, ziyaret anında hastanın doktoru AEAH Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Tahir Oruç’u telefonla arayarak kendisine gerçekleştirmiş olduğu başarılı operasyon için bizzat teşekkür etti.

Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir’de “bugün buraya tedavi görmüş hastalarımız arasından sizi rastgele seçerek geldik. Bazı şeyler bizlere aktarılırken bazen eksik bazen de fazla anlatılmış olabilir. Bu ziyaret sonrası sizlerden aldığımız geri dönüşün en doğrusu olacağına inanıyoruz. Bu noktada sizlerin bizlere iletecekleriniz ciddi önem taşımaktadır” dedi.

Her iki ziyarette Antalya ili sağlık yöneticilerinin hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dilekleri ile verimli bir şekilde son bulmuştur.

yukarı çık
0
Paylaşım