Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Muratpaşa'da Yüzde 90 Memnuniyet

Muratpaşa'da Yüzde 90 Memnuniyet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başkan yardımcılarından birim müdürlerine Muratpaşa çalışanlarıyla biraraya geldiği toplantıda “Biz, sunduğumuz çok nitelikli kamu hizmetiyle hizmet ettiğimiz toplumdan yüzde 90 oranında 'Memnunuz, başarılıdırlar' cevabını alan bir belediyeyiz" diye konuştu.

Başkan Uysal, Nisan ayı meclisinde belediyenin 2016 yılı faaliyet raporunun kabulünün ardından gerçekleştirdiği birim ziyaretlerinin son halkasında, başkan yardımcılarından birim müdürlerine hizmet binasında görevli tüm belediye çalışanlarıyla biraraya geldi.

Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleşen 'büyük buluşmada' Başkan Uysal, sözlerine “En büyük icraat, en büyük siyasi fikir, en büyük mücadele, en büyük ilerleme yaptığımız işi en iyi yapabilmemizdir" şeklinde başladı.

Başkan Uysal, 2016'da Muratpaşa'nın Türkiye'nin 'en'leri arasına girmesini sağlayan tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ederken konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz, sunduğumuz çok nitelikli kamu hizmetiyle hizmet ettiğimiz toplumdan yüzde 90 oranında 'Memnunuz, başarılıdırlar' cevabını alan bir belediyeyiz.

Türkiye'de kişi başına en fazla asfaltı döken, yeşil alan üreten belediyeyiz. Türkiye'de en fazla yeraltı çöp konteyneri üreten ve konteynerleri yeraltına alan belediyeyiz.

Türkiye'nin en kapsamlı sosyal hizmetini üreten belediyeyiz. Hiçbir ayrım tanımadan şehrimizde yaşayan bütün insanları kucaklayan belediyeyiz. Bundan daha büyük siyasi eylem, ilerleme aydınlanma olamaz."

yukarı çık
0
Paylaşım