Menu
RSS

Muratpaşa Belediyesi’nden Bir Ayda, 4 Açılış 1 Temel Atma

Muratpaşa Belediyesi’nden Bir Ayda, 4 Açılış 1 Temel Atma

Mart ayında 19 projeyi vatandaşlarla buluşturan Muratpaşa Belediyesi, Nisan ayı içinde de 4 yeni park açıp, Sedir Mahallesi Kapalı Pazarı’nın temelini atacak. Sedir Pazarı’nda alışverişe gelen ailelerin çocukları için kreş de bulunacak.

Bir Açılış Bir Temel Atma

Eğitim, sosyal hizmet, üretim, çevre ve yerel yönetim gibi ana başlıklarda toplam 19 projeyi, 19 Mart’ta vatandaşlarla buluşturan Muratpaşa Belediyesi’nde açılış ve temel atmalar arka arkaya geliyor.

13 Nisan Çarşamba günü 4 yeni parkı hizmete açacak olan Muratpaşa Belediyesi, 21 Nisan’da da Sedir Kapalı Pazarı’nın temelini atacak.

4 Yeni Park

Muratpaşa Belediyesi, 13 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da; toplam 13 bin 375 metrekarelik, Avukat Çağdaş Şahin, Kerkük Türkmen, Şair Orhan Şaik Gökyay ve Ermenek Mahallesi parklarını hizmete açacak. Muratpaşa Belediyesi, 4 park açılışının ardından da 1 kapalı pazar yerinin temelini atacak.

Sedir’e Kapalı Pazar

Sedir Mahallesi’nde; esnaflarla, vatandaşların modern ortamda alışveriş yapabilmeleri için çalışmalarını tamamlayan Muratpaşa Belediyesi; 1500 metrekarelik alanda kapalı pazar yeri inşa edecek.

21 Nisan Perşembe günü temeli atılacak olan Sedir Mahallesi Kapalı Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü inşa edecek.

Kreşli Pazar

Çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek olan Sedir Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, farklı ve yeni özellikleri de barındıracak.

Sedir Kapalı Pazar Yeri’nde; zabıta merkezi, mescit ve wc’nin yanı sıra alışverişe gelen ailelerin çocuklarını bırakabilecekleri bir kreş de bulunacak. Pazar yerinin, bu yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım