Menu
RSS

Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Başkan Uysal’a, Meclis Teşekkürü

  • Yazan 
Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Başkan Uysal’a, Meclis Teşekkürü

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz; ‘Antalyalı muhtar arkadaşlarımız övgüyle sözediyor” dediği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, Muhtarlar Meclisi uygulaması ve muhtarlarla olan iyi iletişimi için teşekkür etti

Federasyon hazırlığı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Antalya Muhtarlar Federasyonu kurulması çalışmaları nedeniyle kentte bulunan, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve diğer ilçelerin muhtarlarını ağırladı. Akdeniz; Başkan Uysal’ı, Muhtarlar Meclisi uygulaması için kutladı.

'Övgüyle sözediyorlar'

Antalyalı muhtarların övgüyle sözettiği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la tanışmaktan mutlu olduğunu söyleyen Akdeniz, şunları söyledi; “Antalyalı muhtar arkadaşlarımızdan, methinizi duyuyorduk. Tanışma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Bir ilk olan Muhtarlar Meclisi’niz, muhtarlarımızla kurduğunuz iletişim ve yaptığınız işbirliği nedeniyle size teşekkür ediyor ve kutluyorum. Tüm kurullarımızın katıldığı bir toplantıyı Muratpaşa’da yapmak isteriz.”

İnsanın elini uzattığı ilk makam

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Akdeniz’i, Muhtarlar Meclisi toplantısına davet etti. ‘Örgütlenme, medeni milletlerin en büyük özelliğidir’ diyen Başkan Ümit Uysal; “Muhtarlar; demokrasilerde, insanların elini uzattığı ilk resmi makam. Kamu yönetimi nezdinde ise; mahallede yaşayan, tüm insanlarının cisimleşmiş halidir. Muhtarlar Meclisimizde; sorunları, çözümleri konuşuyoruz. Sürekli iletişim halindeyiz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım