Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, ‘İşbirliği Vazgeçilmezimizdir’

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, ‘İşbirliği Vazgeçilmezimizdir’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi ‘Uygulamalı Eğitim Merkezi’ açılış töreninde “Meslek kuruluşlarıyla birlikte çalışabilmek kentlerin ortak aklının oluşması ve genel kamu yararının tahakkuku anlamında vazgeçilmezdir” dedi.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin destekleriyle MMO Antalya Şube binasında kurulan ‘Uygulamalı Eğitim Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

ORTAK AKIL VURGUSU

Başkan Uysal, açılışta yaptığı konuşmada sivil toplum niteliği olan meslek kuruluşlarıyla birlikte çalışmanın kentin ortak aklının oluşması, genel kamu yararının tahakkuku anlamında vazgeçilmez olduğunu söyledi.

Bütün oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte proje yapabilmeyi onur saydıklarını dile getiren Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Hem ürettiğimiz kamu yararı hem iletişim, yönetişim ve birlikte iş yapma duygusunun topluma verdiği yarar açısından Sayın Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim.

Şu ana kadar, hep muntazam bir iş birliği içinde geldik. Yapabildiklerimizden gurur duyuyoruz. Bu uygulama merkezinin de mühendislerimize, şehrimize, toplumumuza ve ülkemize faydalı olmasını temenni ediyorum.”

Muratpaşa İle İşbirliği

Açılışta MMO Antalya Şube Başkanı Hamamcıoğlu ise uygulamalı eğitim merkezinin meslekleri için vazgeçilmez olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi’yle bu anlamda önemli işbirliklerini hayata geçirdiklerini aktaran Hamamcıoğlu,

“Daha önce kaynak merkezi için yaptığımız protokolle birçok kaynakçıyı ‘kaynakçı belgesine’ kavuşturduk” dedi.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirilirken Başkan Uysal ve Şube Başkanı Hamamcıoğlu, merkezi birlikte gezdi.

yukarı çık
0
Paylaşım