Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Manavgat Belediyesi Plaj Futbolu Başkan Sözen’in başlama atışıyla start aldı

  • Yazan 
Manavgat Belediyesi Plaj Futbolu Başkan Sözen’in başlama atışıyla start aldı

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı, Evrenseki Beach Park’ta Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in başlama atışı ile start aldı.

Eşsiz güzellikteki Evrenseki sahilinde esen futbol fırtınasına Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Öz, Oytun Eylem Doğmuş, oda başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, Evrenseki ve Manavgat halkı ile otellerde tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi. 8 takımın mücadele edeceği futbol şöleni profesyonel spiker Oktay Sarı’nın sunumuyla daha da renklendi.

Eski Fenerbahçeli futbolcu TFF Manavgat Etabı Yetkilisi Sercan Görgülü spora ve sporcuya destek veren Başkan Sözen’i başlama atışı yapması için sahaya davet etti. Başlama vuruşu öncesinde konuşan Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi olarak kentte kültürel, sanatsal ve spor faaliyetlerinin gelişimine her zaman destek verdiklerini belirterek, “TFF ve Manavgat Belediyemizin işbirliğiyle yapılan bu nezih turnuvada inşallah keyifli bir 3 günü geçireceğiz, doya doya futbol izleyeceğiz.

Bu turnuva ve etkinliğe katkı yapan kıymetli federasyon yetkililerine, hakemlerimize, katılımcılara, sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi. Başlama vuruşu sonrasında maçlar başladı. Günün maçları Kırmızzı-Sidespor (11-2), Evrensekispor-Kasapoğlu Can İçecek (4-9), Lidya Kuyumculuk-Manavgat Belediyespor (8-1)ve son olarak Manavgat Zabıta Müdürlüğü-Aslansaray Spor

arasında geçti. Penaltılar sonucu Manavgat Zabıta Müdürlüğü 8-7 galip oldu. Turnuvanın ilk golünü 3. dakikada Kırmızzı takımının futbolcusu Seydi Özen attı. Yapılan maçlar sonrasında ayrıca “En İyi Kaleci”, “En çok gol atan”, “En centilmen” ve “En değerli” sporcuları da belirleyerek ödüllendirecek.

Finale kalan 4 takımın ise 3. lig için mücadele edecekleri belirtildi. TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı, bugün akşam Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmalarla devam edecek.

yukarı çık
0
Paylaşım