Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Atatürk Ve Fevzi Paşa Caddelerinde Sona Adım Adım

Atatürk Ve Fevzi Paşa Caddelerinde Sona Adım Adım

Manavgat Belediyesi’nin Atatürk ve Fevzi Paşa Caddelerinde sürdürdüğü düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caddelerin düzenlenen kısımlarında gölgelikler ve dış cephe boyalarının yenilenme işlemleri ise tüm hızıyla sürüyor.

Binalara Da Estetik Kazandırılıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in kentin en eski ve işlek caddelerinden olan Atatürk ve Fevzi Paşa Caddelerinde başlattığı düzenleme çalışmalarında sona adım adım yaklaşılıyor.

Bölgedeki ticari canlılığı artırıp kente daha şık ve modern bir estetik kazandırmak amacıyla başlatılan projenin tamamlanan kısımlarında esnafın da yüzü gülmeye başladı.

Esnafın fazla sıkıntı çekmemesi için süratle tamamlanan kaldırım çalışmalarından sonra şimdi de binaların dış görünüşleri yine esnaf ve vatandaşlarla işbirliği içinde yenileniyor.

Manavgat Belediyesi ekipleri, gölgelikleri tek tip hale getirirken bina dış cephelerini de boyuyor, bu kapsamda işyeri tabelaları da yenileniyor.

Belediye ekiplerinin özverili çalışması sonucunda kısa zamanda bitmesi planlanan çalışmada, caddedeki binalar açık renk ile boyanırken, ara sokaklarda ise ana ve canlı renk boya kullanılıyor.

Ticari Canlılık Artacak

Araç trafiğinden ziyade yayaları bölgeye çekerek ticari canlılığı artırmanın hedeflendiği proje, bölgeye gelen turistler tarafından da beğeniliyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat'a artı değer katacağına inandığımız projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgedeki esnaflarımızı da ziyaret ederek görüşlerini aldık.

Onlar da birkaç sıkıntı haricinde memnun olduğunu öğrendik. Zaten ekiplerimiz esnafımızın her zaman yanında, en ufak soruna anında müdahale ediyorlar. Teknik çalışmalar neticesinde son düzeltmeleri de yapmaya başladık.

Caddelerimizde yapılan revizyon çalışmaları ile oturma bankları, yeşil alanlar, havuzlar, kaldırımlar ve yeni gölgelikler hayata geçecek. Amacımız bölgeyi hareketliliği olan, yürümeye dayalı bir cadde haline getirmektir.

Dolayısı ile düzenlemelerimiz tamamlandığı zaman esnafımızın işine artı değer katılacak, bölge daha da değerlenecektir” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım