Menu
RSS

Aldatan Erkek Nasıl Yakalanır?

Aldatan Erkek Nasıl Yakalanır?

Bir erkeğin aldattığını anlamak çok zor değil aslında. Sadece bazı ipuçlarını değerlendirmek, erkeğin tavırlarını gözlemlemek yeterli. Aldatan erkeği yakalamanın yolları bildiğiniz yerlerden geçmiyor olabilir.

Barış Bayraktar, Glamour dergisi için erkeklerin aldatma sırlarını yazdı. Aslında dört yolu var. Ama ben bu yazımda siz toplayıcı kadınlara, biz avcı erkekleri yakalamanın üç yolunu anlatacağım.

Dördüncü yol ise insanlık tarihi boyunca hiçbir zaman deşifre edilmemeli. Bu kadın profilinin erkek camiasındaki ortak adı ‘sessiz ortak’tır.

Yani öncelikle, düzenli bir ilişkisi olan erkek, karşısındaki kadının bu kaçamağı deşifre edemeyecek bir pozisyonda olmasını ister.

Aklınıza ilk gelen şey WhatsApp mesajlarına bakmak değil mi? Komik olmayın.

Atomu parçalamış, yer çekimini bulmuş, matematik ve fizik kuramlarını çözmüş, karbon atomunun eylemsizliğini keşfetmiş bir ırktan bahsediyorsunuz ve bu büyük bilim adamını bir tane saçma sapan mesajla yakalayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bakmanız gereken yegane yer Instagram’ındaki direkt mesajlar.

Cadde'de manitacılık mı yoksa VIP Escort mu? Tabii size özel bir sürpriz hazırlıyorsa rezil olursunuz, o da ayrı. Yeni kıtalar keşfetmek isteyen erkek için en iyi yöntem görerek avlanmaktır, bunun için de en iyi yol Instagram'dır. Bakmanız gereken yegane yer Instagram'ındaki direkt mesajlar.

İletişimini yüz yüze kuran erkek yakalanma riskini en aza çekmiş erkektir.

Dedim ya, 1071’de Anadolu’ya giren Türk erkeği bir süre sonra yetinmeyip, bir de Avrupa’ya takılayım diyerek sefere çıkabilir. Yani genelde hep aynı semt ve mekanlarda takılan erkeğin başka yerlere gitmeye başlaması şüphe uyandırıcı bir durumdur...

Her gün Nişantaşı'nda fink atan adamın Bağdat Caddesi'nde işi ne mesela? O işin 1.75 boyunda incecik bir sarışın olma ihtimali yüksek. Ama bunu da anlamanın birkaç yolu var.

Eğer bu tip bir durumda şüphelenirseniz "orada ne işin var" sorusunu sormak yerine "sana çok yakınım beş dakika sonra geliyorum" diyerek panik seviyesini ölçün.

Eğer başka bir muhitte olduğunu söylemek istemiyorsa acil bir iş çıkarıp yanınıza gelmesini sağlayın. "Aşkım Nişantaşı'ndayım" dedikten sonra yanınıza gelmesi bir saat sürüyorsa artık nedenine de siz karar verin. Habertürk

yukarı çık
0
Paylaşım