Menu
RSS

Yağlıboya Sergisine Yoğun İlgi

Yağlıboya Sergisine Yoğun İlgi

Ressam Hürriyet Gökbayır'ın yağlıboya çalışması eserlerinin yer aldığı resim sergisi, Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.

Gençlik Mahallesi'ndeki kendisine ait 'Gökbayır Resim Atölyesi'nde resim çalışmalarını sürdüren Hürriyet Gökbayır'ın sergisinin açılışı, ressamlar Semra Şenyurt, Salih Yön ile ANSAN yöneticileri tarafından yapıldı.

Sergiye, ressam Semra Şenyurt da eserleriyle destek verdi. Çok sayıda sanatsever ve davetlinin katıldığı sergide, Gökbayır ve enyurt'un çalışmaları beğeni topladı.

Renklerin dünyasında, içinden geldiği gibi naif ve modern tarzda resimler ürettiğini kaydeden Gökbayır, "İlk kişisel sergimde yaşadığım heyecanı bugün bir kez daha yaşadım" dedi.

Gökbayır, sosyal sorumluluk projelerine eserleriyle destek verdiğini, birçok tablosunun KKTC ve Bulgaristan'da sergilendiğini de hatırlattı.

Ressam Semra Şenyurt ise 15 yıldan beri resim sanatıyla uğraştığını, evde boş zamanlarını resim yaparak değerlendirdiğini, birçok hoca ve atölyelerde eğitim altığını, ilk kez ikili sergide eserlerini beğeniye sunduğunu belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım