Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Uncalı Mahallesi’ne Yeni Modern Muhtarevi

Uncalı Mahallesi’ne Yeni Modern Muhtarevi

Hurma ve Sarısu Mahallelerinde muhtarevi yapımını tamamlayan ve hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde inşaatına başladığı Uncalı Mahallesi muhtarlık binasının yapımını tamamladı.

Hurma ve Sarısu Mahallesi’nde yeni muhtar hizmet binalarını hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, modern muhtarevi yapımına Uncalı Mahallesi’nde devam ediyor.

Bölgede hizmet veren muhtarlara; muhtar hizmet binalarının modern bir yapıya kavuşturulacağı sözünü veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Hurma ve Sarısu Mahalle Muhtarlık hizmet binalarının ardından şimdide Uncalı Mahallesi’nde muhtarevi yapımını tamamladıklarını söyledi.

Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz. Yaklaşık bir ay gibi bir sürede muhtarlık binasını yapıyoruz. İnşaat ile birlikte klimasından mobilyasına kadar muhtarevlerinin tüm tefrişatını da biz yapıyoruz. Muhtarlarımıza hiçbir maliyet çıkarmadan, son derece modern hizmet binaları teslim ediyoruz.” diye konuştu.

13 metrekare muhtar odasıyla birlikte bekleme salonu, mutfak ve tuvaletin de bulunduğu muhtarevlerinin toplam 50 metrekare olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Böcek, muhtar evlerinin gerek muhtarların gerek ise mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde tasarlandığını kaydetti.

Başkan Böcek, 20 günde inşaatı tamamlanan mutarevinin, öncelikle Uncalı Mahalle Muhtarı Celil İbik’e ve de mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım