Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Öğretmenevleri Pazarı Alışverişe Açıldı

Öğretmenevleri Pazarı Alışverişe Açıldı

Konyaaltı Belediyesi tarafından inşa edilen Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı hizmete açıldı. Öğretmenevleri Mahallesi'nde 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı, hizmete açıldı.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda kura çekimi ile yerleri belirlenen esnaf, ilk kez tezgah açtı. Yüksek tavanı ve gelişmiş aydınlatma teknolojisiyle son derece ferah alışveriş ortamı sunan Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı'nda, toplam 260 esnaf stant kurdu.

118 meyve- sebze, 65 tekstil, 9 kuruyemiş, 11 şarküteri, 4 balıkçı, 5 zücaciye ve 3 bakkaliyenin hizmet verdiği kapalı pazarda, zabıta hizmet binası, çay ocağı ve tuvalette bulunuyor. Duyurular için özel ses sistemi, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların güvenliği için kamera sisteminin de yer aldığı Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı, çarşamba günleri hizmet veriyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gerçekleştirdikleri her yatırımda vatandaşın yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirterek, modern kapalı pazarların da bu anlamda önemli olduğunu kaydetti.

Liman Mahallesi'nde de kapalı semt pazarını hizmete açtıklarını hatırlatan Muhittin Böcek, "Liman Mahallesi'nin hemen ardından Öğretmenevleri Mahallesi'ne de kapalı pazar yeri kazandırdık. Bölge halkı kışın yağmurdan yazın ise sıcaktan kurtulmuş oldu" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım