Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

KOSHİM'den 2015'te 8 Bin Kişiye Sosyal Yardım

  • Yazan 
KOSHİM'den 2015'te 8 Bin Kişiye Sosyal Yardım

Tüm sosyal hizmetlerin tek çatı altında toplandığı Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM)’nde 2015 yılında 8 bin 379 kişiye sosyal yardım sağlandığı bildirildi. Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi,

Evde Bakım Servisi gibi birçok sosyal destek birimini Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM)’nde, tek çatı altında toplayan Konyaaltı Belediyesi, yardım talep eden kimseler “tek çatı” sistemiyle doğrudan ilgili birimlere ulaşabiliyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KOSHİM Bünyesinde hizmet veren bu sosyal hizmet birimleriyle amaçlarının, ihtiyaç sahibi kimseleri mümkün olan en az kişiyle görüştürüp, talep ettikleri yardımları almalarını sağlamak olduğunu söyledi.

KOSHİM’de insanların kendilerine verilen kartlarla diledikleri gibi market alışverişlerini yapabildiklerini ifade eden Başkan Böcek, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi, Evde Bakım Servisi gibi birimlerden de yine ücretsiz bir şekilde yararlanabildiklerini bildirdi.

2015 yılında sadece Beslenme ve Diyet Bölümü’nden 5 bin 828 kişinin hizmet aldığını dile getiren Muhittin Böcek, diğer sosyal hizmet birimleriyle birlikte bu rakamın 8 bin 379’a çıktığını kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım