Menu
RSS

Konyaaltı, Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Konyaaltı, Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Konyaaltı Belediyesi'nin geleneksel iftar yemeğinde ilçe protokolü ve belediye çalışanları bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi'nin geleneksel iftar yemeği ilçe protokolünü bir araya getirdi.

Konyaaltı Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen iftar yemeğine Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Muhittin Böcek CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, Antalya Konyaaltı Turizm Kültür ve Eğitim Vakfı (KONTEV) üyeleri, Batı Antalya Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) üyeleri, Konyaaltı Kaymakamlığı birim müdürleri, Konyaaltı Belediyespor temsilcileri ile Konyaaltı Belediyesi personeli ve şehit aileleri ve gazileri katıldı.

Ezanın okunmasıyla oruçlarını açan davetliler için yemek boyunca Tasavvuf Müziği dinletisi ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.

İftar öncesinde konuşan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyleyerek, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ki teröre karşı dik durabilelim.

Biz burada özgürce iftarlarımızı açabiliyorsak bunu Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Bu birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Mübarek Ramazan ayında haince saldırılar yapan terörü bir kez daha lanetliyorum" dedi.

Başkan Muhittin Böcek, geleneksel Ramazan şenliklerini bu yıl iptal ettiklerini belirterek, "Konyaaltı Belediyesi olarak, kaymakamlık ve emniyet yetkilileri ile görüşerek Ramazan ayı içerisindeki bütün etkinlikleri iptal ettik. Bu bizim birliğimiz için aldığımız bir karardır" diye konuştu.

Konuşmasını Yunus Emre'nin 'Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım. Sevelim sevilelim. Dünya kimseye kalmaz' sözleri ile tamamlayan Başkan Böcek, “Bu al bayrağı kimsenin indirmeye gücü yetmez. Ezanlarımızı kimse susturamayacak" dedi.

Tasavvuf Müziği ve semazen gösterisi eşliğinde iftarını yapan davetliler, daha sonra Başkan Böcek'e teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım