Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Konyaaltı Belediyesi'nden Anlamlı Yürüyüş

Konyaaltı Belediyesi'nden Anlamlı Yürüyüş

Konyaaltı Belediyesi, Atarük’ün Antalya’ya gelişinin 86. yıl dönümünde nedeniyle Karacaören Barajı’na yürüyüş düzenledi. Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 86. yıl dönümüne özel bir yürüyüş düzenledi.

Burdur’un Bucak İlçesi’nde Kargı ve Sazak Köyleri sınırında 9 kilometre bir parkurda yürüyen 40 kişilik grup, günün sonunda Karacaören Barajı’na ulaştılar.

9 kilometrelik parkurun sonunda Karacaören Barajı’nın eşsiz güzelliğini tepeden izleme fırsatı bulan doğaseverler, günün yorgunluğunu piknik yaparak geçirdiler.

TODOKS tarafından görevlendirilen rehber eşliğinde yürüyen doğaseverler, Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 86. yılına özel gerçekleştiren etkinlikte yer almaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek, Konyaaltı Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç şüphesiz ki Antalya Dünya’nın en güzel şehridir” sözünü hatırlatarak, Antalya ve çevresine doğa yürüyüşleri düzenleyerek saklı kalan güzellikleri ortaya çıkarmak istediklerini söyledi.

TODOKS işbirliğiyle düzenlenen doğa yürüyüşlerine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu etkinliklere ilerleyen günlerde de devam edeceklerini bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım