Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Konyaaltı Belediyesi Doğa Yürüyüşü Çok Sevildi

  • Yazan 
Konyaaltı Belediyesi Doğa Yürüyüşü Çok Sevildi

Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle her ay geleneksel hale gelen doğa yürüyüşlerinin bu yıl ilkini gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediyesi, TODOKS işbirliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşlerine 2016 yılında da devam ediyor.

TODOKS Rehberleri Kemal Erece ve Perihan Demirezen öncülüğünde, 37 doğaseverin katıldığı yürüyüş, Yarıkpınar Mevkiinden başlayıp Tekirova’da son buldu. Kış mevsiminin ortasında yazdan kalma bir günde gerçekleştirilen etkinliğe katılan doğaseverler, eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş yapmadın tadını çıkardı.

Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen etkinliğe katılan doğaseverler bu tür etkinliklerin doğayla iç içe yaşamak adına büyük önem taşıdığını belirttiler. Yaklaşık 8 kilometre mesafeli parkuru şarkılar eşliğinde eğlenerek tamamlayan vatandaşlar, kendilerine böyle bir fırsatı tanıdığı için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.

Başkan Muhittin Böcek, TODOKS işbirliğiyle düzenledikleri doğa yürüyüşlerinin bu yıl ilkini gerçekleştirdiklerini bildirdi. Yürüyüşlere katılan vatandaşların doğayla iç içe olmanın keyfini yaşadığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, TODOKS’un rehberleri tarafından belirlenen parkurların, her yaştan insanın katılabilmesi için orta mesafeli olmasına özen gösterildiği bildirdi.

Bu etkinliklerin büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Böcek, her ay farklı bir parkur ile doğaseverleri buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım