Menu
RSS

KONSEM Kursiyerlerinden Muhteşem Konser

KONSEM Kursiyerlerinden Muhteşem Konser

Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM)’inde keman eğitimi gören kursiyerler, Buket Güzel’in şefliğinde “Keman Orkestrası” konseri ile sahne aldı. KONSEM müzik öğretmeni Burcu Söylemez’de zaman zaman seslendirdiği solo şarkılarla renk verdi.

Konyaaltı Belediyesi; Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu ve 15-25 yaş arası gençlerin yer aldığı Çok Sesli Gençlik ve Çocuk Korosu ile 7’den 70’e herkesi sanat ile buluşturuyor.

Bununla birlikte Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nde keman, piyano, bağlama gibi derslere katılan kursiyerler de bu birikimlerini düzenledikleri konserler ile ortaya koyuyor. Son olarak KONSEM’de keman eğitimi alan çocuk grubu kursiyerler, “Keman Orkestrası” konseri ile sahne aldı.

Buket Güzel’in şefliğinde Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen konsere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Minik kursiyerler kemanlarıyla muhteşem bir performans ortaya koyarken, KONSEM müzik öğretmeni Burcu Söylemez’de zaman zaman seslendirdiği solo şarkılarla renk verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım