Menu
RSS

Perşembe, 22 Mart 2018

Antalya Eğitim İş'ten Performans Tepkisi!

Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Fatin Iltar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin mesleki yeterliliklerini artırmak için uygulanacağı iddia edilen performans değerlendirme sisteminin, eğitimin hiçbir sorununu çözemeyeceği gibi tam tersine yeni sorunlara neden olacağını söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Demre Çayı Artık Taşmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Demre Çayı'nın yerleşim yerlerine ve zirai arazilere vereceği taşkın zararlarını engelleyecek tersip bendinin inşaatını tamamladı. Demre'de inşası süren ve olası bir taşkında Demre Çayı'nın

Devamını okuyun...

Antalya’daki Çakıcı Operasyonunda Gözaltı Sayısı 33'e Yükseldi, 12’si Aranıyor!

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın adamlarına yönelik Antalya ve İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alyınanların sayısı 33'e yükseldi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuya ilişkin açıklamada, toplam 33 kişinin gözaltına alındığı, 12 kişinin ise arandığı belirtildi. 

Devamını okuyun...

CHP’li Başkan Kumbul, DÖSİAD'a Konuk Oldu

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (DÖSİAD) aylık olağan toplantısının konuğu oldu. DÖSİAD'ın aylık olağan toplantısına CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, il yöneticileri ve Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun katıldı. 

Devamını okuyun...

Antalya Korkuteli'de Fidan Dikim Etkinliği

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı. Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Akyar Mahallesi Eğerek mevkiindeki 50 dönümlük alanda fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Tünektepe İhalesi Tamamlanamadı!

Antalya’nın gözde seyir alanlarından Tünektepe'ye inşa edilecek otelin yanı sıra Tünektepe ile Sarısu arasındaki teleferik ve sahilde 1000 metrekarelik alanın işletilmesi ihalesi, katılımcının evrak eksikliği nedeniyle gerçekleştirilemedi. Bir firma yetkilileri de yanlış salonda bekleyince ihale saatine yetişemedi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun