Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Akdeniz Bölgesinin En Başarılı Başkanı Böcek Oldu

Akdeniz Bölgesinin En Başarılı Başkanı Böcek Oldu

Akdeniz Anket Araştırma (AAA) Enstitüsü tarafından yapılan ankette Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

AAA Enstitüsü, referandum seçimi öncesinde Akdeniz Bölgesinde belediye başkanlarının başarı oranlarını ölçen bir anket yaptı. Ankette; Akdeniz Bölgesinde 5 büyükşehirde ve o illere bağlı ilçelerde her belediye başkanının başarı oranı kendi şehrindeki seçmelerine soruldu.

AAA Enstitüsü Şirketi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre anket, 30 bin kişi ile online, telefon ve yüz yüze görüşme tekniğiyle yapıldı. Buna göre Antalya’da en başarılı ilçe belediye başkanı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek seçildi.

Anket sonuçlarını değerlendiren Başkan Muhittin Böcek, “Bölgenin ihtiyacına uygun projeler üretmek ve o projeleri hayata geçirmek, büyük çaba gerektirir. Bundan daha zor olanı ise modern yapılaşmayla birlikte sosyal projelerle insana dokunabilmektir.

Konyaaltı Belediyesi olarak yapmaya çalıştığımız tamda bu. Her kesimden insanımızı kucaklayan projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. AAA Enstitüsü tarafından yapılan ankette, beni ilk sıraya taşıyan vatandaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım