Menu
RSS

Tütüncü Minikleri Dinledi

Tütüncü Minikleri Dinledi

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, konuk ettiği Habibler Ortaokulu öğrencilerini dinledi, hediyelerle uğurladı. Öğrencilerle sık sık buluşma programları düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, bu kez de Habibler Ortaokulu öğrencilerini dinledi, onlara öğütler verdi ve hediyelerle uğurladı.

Kepez’in eğitim kalitesinin artmasında önemli bir pay sahibi olan Başkan Tütüncü, bunu sadece okulların fiziki altyapısını destekleyerek değil, öğrencilere özgüven aşılayarak da sağlıyor. Öğrencilerle bire bir görüşen Tütüncü, onların başarılı olması için elinden geleni yapıyor.

Tütüncü’yü alkışlayarak karşıladılar

Güne belediyenin hizmet birimlerini gezerek başlayan öğrenciler, Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Burada belediye hizmetleri üzerine kısa bir film izleyen çocuklar, Tütüncü’nün salona girmesiyle heyecanlandı. Çocuklar, Tütüncü’yü alkışlayarak karşıladı.

Çocuklar park istedi

Çocuklara hal hatır soran Tütüncü, bu programdan duydukları memnuniyeti sorguladı. Konuşmasında belediyenin görevlerini anlatan Tütüncü, soru cevap bölümünde öğrencileri dinledi. Salondaki hemen her öğrenci soru sordu, istek ve temennilerini iletti. İsteklerden okul etrafındaki parkın yenilenmesi ile çocukların spor yaptıkları parka kale yapılması, Tütüncü’nün ekibi tarafından gerçekleştirilmek üzere not alındı.

Maçlara davetiye verdi

Buluşmanın final bölümünde ise, Tütüncü, çocuklardan isteklerini sıraladı. Velilerine, öğretmenlerine, şehit ve gazilere saygı duymalarını isteyen Tütüncü, başarılı olmak için de derslere çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Kepezspor’un basketbol ve voleybol takımlarının hafta sonunda yapacakları maç davetiyeleri ile Kepez Belediye Tiyatrosu’nun çocuk oyunu davetiyesi ve üzerinde ‘Kepez benim her şeyim’ yazılı tişörtlerden hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım