Menu
RSS

Tütüncü Halkla Beraber Tramvayda

Tütüncü Halkla Beraber Tramvayda

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, tramvay hattında yolculuk yaparak, vatandaşın nabzını tuttu. Hemen her fırsatta halkın arasına karışan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, bu kez de tramvay ile yolculuk yaparak, vatandaşın nabzını tuttu.

Başlangıç noktası olan Fatih Mahallesi durağında tramvaya binen Tütüncü, Meydan’daki son durağa kadar gitti. Bu tramvaydan hiç inmeden Dokuma’ya kadar geri dönen genç başkan, vatman ile de vedalaştı.

Varsak hattının projesi yapılıyor

Sabah işe giderken Başkan Tütüncü’yü gören onlarca vatandaş, şaşkınlığını gizleyemedi. Birçok vatandaş mobil telefonlarıyla öz çekim yaparken, kimisi de tramvayın rahatlığı üzerine sohbet etti. Vatandaşların soruları üzerine, Varsak’tan başlayarak Otogar- AKM güzergahında hatta bağlanacak olan, yeni tramvay hakkında bilgi veren Tütüncü, “Şu anda bu tramvay hattının projesi üzerinde çalışılıyor.

Önce var olan bu hattı EXPO alanına kadar uzatılacak. Ardından Varsak hattına başlanacak. Bu hatta 2- 3 yıl sonra hizmete girer. Bu konfordan herkes faydalanacak.” diye konuştu.

Kaldırımda hatır sordu

Tramvay yolculuğunun ardından Dokuma bölgesinde vatandaşlarla selamlaşan Tütüncü, hal hatır sordu, dert dinledi, belediyesince yapılabilecek işler için çözüm üretti. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmayan Tütüncü, bol bol gönül aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım