Menu
RSS

Kepez Fen İşleri Hız Kesmiyor

Kepez Fen İşleri Hız Kesmiyor

Kepez’i Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkaran en önemli pay sahibi olan Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 150 kişilik ekibiyle hız kesmiyor. Kepezlilerin yaşam kalitesini artmasının büyük pay sahibi Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 150 kişilik ekibiyle hız kesmeden hizmet üretmeye devam ediyor.

Yeni yılın ilk 3 ayında 6 km yeni yol açıp 20 km sıcak asfalt döken müdürlük personeli, yılsonuna kadar altyapısı tamamlanmış Emek, Karşıyaka ve Yükseliş gibi mahallelerin tüm kaldırım ile sıcak asfalt ihtiyaçlarını tamamlayacak.

Fen işleri Müdürlüğü’nün 2016 yılı planlamasında 80 km yeni yol açılacak, 100 km sıcak asfaltlama, 120 km sathi asfaltlama ve 100 bin metrekare kaldırım işleri tamamlanacak.

Bir Yandan da Denetimler Yapılıyor

Kepez Belediyesi’nin yapımını üstlendiği aile sağlığı merkezleri, açık yüzme havuzu, huzurevi, semt spor sahaları gibi hizmet yatırımlarının denetimlerini de üstlenen Fen İşleri, bir yandan da yol, kaldırım gibi hizmetlerini yerine getiriyor.

Yüklenici firmalara verilen yatırımların zamanında yetiştirilmesi için denetim ve kontrolleri yerine getiren ekipler, dur durak bilmeden çalışıyor.

Fen İşleri Karnesi

Kepez Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından 1999 ile 2015 yılları arasında ortalama 11,5 metre genişliğinde 435 km yeni yol açıldı.

Bu süreç içinde ortalama 7 metre genişliğinde 850 km sathi asfalt hizmeti sunuldu. 603 bin metre kare parke kaldırım döşendi. 38 km yağmur suyu drenajı tamamlandı.

Tütüncü’nün Başarısı

İlçesindeki her sokağa yapılan hizmet yatırımını günübirlik olarak takip eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet başarısıyla vatandaşların gönlünde taht kurdu.

Kepez’in çok hızlı şehirleşmesinde öncülük eden Başkan Tütüncü, yapılan hizmet yatımlarını da bizzat denetliyor.

yukarı çık
0
Paylaşım