Menu
RSS

Kepez Belediyesi'nin Standına Yoğun İlgi

Kepez Belediyesi'nin Standına Yoğun İlgi

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın en dikkat çekici standını sunan Kepez Belediyesi, ziyaretçilerden tam not aldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 6’ıncısını düzenlediği City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın en dikkat çekici standı, Devrim otomobilinin tıpkı kopyasını sergileyen Kepez Belediyesi oldu.

Bu yıl 30 bin ziyaretçi beklendiği fuar, ANFAŞ Expo Center’da 18 Mart’a kadar sürecek. Fuarda yer alan 40 belediye ile tedarikçi firmalar, ziyaretçilerin dikkatini çekmek için özel tasarımlarda stantlarını hazırladı.

Kimi firma renkli standıyla dikkat çekmeye çalışırken, kimisi de yöresel ürünlerden tadımlık dağıtarak ilgi odağı oldu.

Minyatürler Sergileniyor

En renkli ve yoğun anlatımlı stantların başında, Kepez Belediyesi geliyor. Ziyaretçilerin fuar alanına girdiğinde ilk gördüğü stantlarından biri olan Kepez Belediyesi, Osman Gazi Semt Konağı’nın minyatürünü, yeni açılan Dokuma Kent Parkı’nı anımsatan küçük bir bölümünü, Mimar Sinan Kongre ve Fuar Merkezi, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi gibi hizmetlerinin minyatürlerini sergiliyor.

Ayrıca sürekli çay ikramının yapıldığı stantta, belediyenin ücretsiz sunduğu kültür sanat etkinlikleri rehberi ile çeşitli yayın organları dağıtılıyor.

Devrim İle Hatıra Pozları

Standın en dikkat çeken yönü ise, Türkiye’nin ürettiği ilk otomobil olan Devrim’in tıpkı kopyası. Özel aydınlatma ile sunulan otomobil ile hemen herkes hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Kablosuz internet ağı ile stanttaki bilgisayara bağlanan fotoğraf makinesi ile Devrim otomobilinin yanında poz veren ziyaretçiler, anında bu fotoğrafın baskısını alabiliyor. Üstelik fotoğrafı üzerine isim de yazılıyor. Fotoğraf baskısı, karton çerçevesi ile birlikte hediye ediliyor.

En İyi Stant Yarışması

Fuar katılımcıların daha iyi stant hazırlamaları için, fuar organizatörleri en iyi stant yarışması düzenliyor. City Expo En İyi Stant Tasarımı Yarışması’na katılmak için, en fazla beğendiğiniz standın fotoğrafını instagram hesabınızdan ‘#antalyacityexpoforumundayız’ hashtag’ı ile yayınlıyorsunuz. En fazla beğeniyi alanlar yarışmada ilk üçe giriyor.

yukarı çık
0
Paylaşım