Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

İşçi Bayramında Kendi Elleriyle Yemek Dağıttı

İşçi Bayramında Kendi Elleriyle Yemek Dağıttı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, her sene olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Beldibi Atatürk parkında ailelerle piknikte bir araya geldi. Ailelere tek tek “Hoş geldiniz” diyerek ellerini sıkan Başkan Gül, Otelcilerin hazırladığı menüyü de kendi elleriyle ikram etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 1 Mayıs İşçi Bayramında başta Belediye personelleri ve aileleri olmak üzere, Kemer halkıyla bir araya geldi.

Belediyenin geleneksel hale getirdiği 1 Mayıs İşçi Bayramı buluşma pikniğinde “İşçilerimizin daima yanında olacağız” diyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Gül, piknik buluşmasına gelen vatandaşlarla da tek tek tokalaşıp, 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı.

KENDİ ELLERİYLE YEMEK DAĞITTI

Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramında piknik buluşmasının adresi, Beldibi mahallesinde ki Atatürk Parkıydı. Başta belediye personeli olmak üzere alanı dolduran binlerce vatandaşla bizzat tokalaşıp, “Hoş geldiniz” diyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yine piknik alanında ki yemek menüsünü de kendi elleriyle ikram etti.

Çok sayıda otelcinin stand kurarak destek verdiği piknikte, birbirinden lezzetli yemekleri tadan vatandaşlarla Birlik ve Beraberlik vurgusu yapan Başkan Gül, çocuklarla da özel ilgilendi.

1 MAYIS DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİN SİMGESİ OLMALIDIR

Piknik alanını dolduran vatandaşlara hitaben konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başta Belediye çalışanları olmak üzere, tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. “1 Mayıs dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın bir simgesi olmalıdır” diyen Gül, sözlerine şöyle devam etti; Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz.

Dileğim, emekleriyle geçinen ve karşılarına dikilen birçok zorluğa göğüs germeye çalışan işçilerimizin, biriken sorunlarının da bir an önce çözülmesi ve hak ettikleri ekonomik ve sosyal şartlara kavuşmalarıdır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını tebrik ediyor, çalışma hayatlarının ömür boyu mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yoğun programından dolayı konuşmasının ardından alandan ayrılırken, pikniğe katılan vatandaşlarda oyun havalarıyla stres atıp, unutulmaz bir gün yaşadılar.

yukarı çık
0
Paylaşım