Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

CHP İl Başkanı Devrim Kök: Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

  • Yazan 
CHP İl Başkanı Devrim Kök: Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, söz konusu vatan ise gerisinin teferruat olduğunu söyledi. CHP ile MHP'nın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı göstererek aynı zamanda cumhuriyet tarihinde bir siyasi uzlaşmaya imza atıldığını belirten Kök, bu bağlamda söz konusunun teferruat olacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili Antalya'nın Manavgat ilçesinde seçim çalışması yapan Kök, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde yaptığı açıklamada, 10 Ağustos seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğu için seçmenin oyunu kullanarak şişman kedilerin elektrik trafolarına girmemesi için oyuna sahip çıkması gerektiğini söyledi.

MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin'le birlikte İhsanoğlu'nun Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğuna oturması için 45 gündür Kaş'tan Gazipaşa'yı dolaşarak çalışma yaptıklarını kaydetti.

Siyasette uzlaşı kültürünün toplumdaki yansımanın pozitif olduğunu belirten Kök, "Ülkemiz Başbakan Erdoğan'ın sert ve öfke yüklü söylemlerle toplum kutuplaştırıldı. Toplum bizdensin, bizden değilsin diye ikiye ayrıldı. Ülkemizde 2 lider ülkenin geleceği için bir uzlaşı sergileyerek toplumda her geçen gün yükselen ayrışma ve kutuplaşmanın önüne geçti. Tarih 2 liderin uzlaşısını yazacak. Öyle dönemler olurki siyasi düşünceler, fikirler bir yana bırakılır önce vatan denilir. Önce vatan dediğimiz zaman dilimindeyiz. Onun için diyoruz ki söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. " dedi.

Kök, MHP ve CHP'nin birlikte çıkardığı Çatı Aday İhsanoğlu'nun 10 Ağutos'ta Antalya ve ilçelerinde tulum çıkaracağına yürekten inandıklarını ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım