Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’dan CHP ve AKP’ye Sert Gönderme.!

  • Yazan 
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’dan CHP ve AKP’ye Sert Gönderme.!

'Kavgayı Bırakın Hesap Verin'... MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya Antalya gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden kartlı sistemle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamasında Antalyalıları kartkolik yapan AKP'li Başkan Türel ve CHP'nin kavgayı bırakıp özür dilemesi ve hesap vermesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Kaya "Senin kartın kötü benim kartım iyi safsatasını bırakıp bu milleti bu hale düşürenlerin utanıp özür dilemesi gerekir" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Antalya Kart sistemi ile ilgi,li vatandaşların şikayetleri ve kart kuyruklarındaki çile bitmek bilmezken şimdi de CHP İl Başkanlığı ve AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in medya üzerinden bir birlerine gönderme yapmalarına MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya sert bir gönderme yaptı.

Karşılıklı olarak CHP ve AKP'li Belediye Başkanının kayıkçı kavgası yaptığını ve her iki zihniyetin de kavgasından Antalya'lıların hem madden, hem de manen zarar ettiğini belirten Başkan Ali Adnan Kaya "Antalyalı vatandaşlarımız sizin kart sevdanızdan bıktı. Her beş yılda bir kuyruklarda kart çilesi çekmekten, her defasında o kart mı olacak, bu kart mı olacak belirsizliğinden bıktı.

Ya adam gibi işinizi yapın bu milleti mağdur etmeyin, ya da çekip gidin. Bu millete hesap vermek vermesi ve çıkıp özür dilemesi gerekenler gazete sütunlarından bir birlerine suçlama yapıyorlar. Millet sizin kavganızı değil çözümünüzü bekliyor. " dedi.

Hem AKP'li Menderes Türel'in ilk döneminde, hem de CHP'li Mustafa Akaydın'ın döneminde yaşanan kart rezaletinin Türel'in yeni döneminde bir kez daha yaşandığı anlatan MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya "Bu millete her defasında ızdırap çektirmek zorunda değilsiniz. Adam gibi bir sistem yapar ve bunu sürekli hale getirirsiniz olur biter. Ama her gelen zihniyet farklı bir uygulamaya gidince olan vatandaşlarımıza oluyor. Sizler kayıkçı kavgası yapıyorsunuz vatandaşlarımız çile çekiyor.

Saatlerce kuyruklarda kart sırası beklemek zorunda kalıyor. Bu sistem 31 Aralık tarihi itibarı ile bitecekse neden vatandaşı daha önceden vatandaşları uyarmadınız? Yasal olarak gereken önlemleri neden almadınız? A-Kent kartları içerisinde kalan vatandaşların bakiyeleri, belediye payını bile ödemiyor diye iddia edilen bir firmaya mı kalıyor? Eğer bu paralar firmaya kalıyorsa bunu nasıl tahsil etmeyi düşünüyorsunuz? Yok, eğer o paralar belediye veya ulaşım a.ş'ye kalıyorsa bunları hak sahiplerine nasıl iade edecekseniz? Millete madden ve manen verdiğiniz zararı nasıl telafi etmeyi düşünüyorsunuz? Muhatap ilgili firma diyerek topu taca atmazsınız. " şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım