Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

CHP İl Başkanı Esen: Zafer Bayramımıza Her Zaman Sahip Çıkacağız

CHP İl Başkanı Esen: Zafer Bayramımıza Her Zaman Sahip Çıkacağız

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda ülkemizde milli bayramların daha da önem kazandığını belirtti.

Esen; “Özgürlük ve bağımsızlık düşüncemizin ölümsüz anıtı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedikten sonra açıklamasında şunlara değindi;

“30 Ağustos 1922, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında dünyanın mazlum milletlerine umut veren bir zafer kazanılmıştır. Mustafa Kemal Atatürk zaferin önemini, ’30 Ağustos Savaşı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasını oluşturur.

Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal’in çizdiği hedef doğrultusunda ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ülküsüne bağlılıkla, daha özgür ve daha çağdaş bir ülke olmanın mücadelesini veriyor. Bu nedenledir ki demokrasimizi kökleştirmek için atacağımız her adım, 30 Ağustos ruhuna eklenen yeni bir zaferdir.

Ülkemizin zor günler geçirdiği bu süreçte Milli Bayramlarımızın önemi daha da artmaktadır.  Ülkemize yönelen gerek terör saldırılarıyla gerekse de farklı planlarla hareket edenler ile ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenler, bu milletin hangi badirelerden geçerek Kurtuluş Mücadelesi verdiğini unutmamalıdır. Yedi düvele karşı mücadele ederek Cumhuriyetle taçlandırdığımız Zafer Bayramımıza her zaman var gücümüzle sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım