Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya CHP’den Kılıçdaroğlu'na Destek Açıklaması

Antalya CHP’den Kılıçdaroğlu'na Destek Açıklaması

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditleri kabul etmediklerini belirterek, "Türkiye'ye giydirmek istediğiniz deli gömleğini yırtıp atacağız" dedi. CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, ilçe örgütlerinin başkanları ve il yöneticileriyle basın açıklaması yaptı.

İl binasındaki açıklamada Mustafa Erdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hiçbir gerekçe olmadan OHAL süreciyle muhalif olan herkesi baskı altına aldığını iddia etti.

Erdoğan'ın son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit ettiğini ileri süren Erdem, "Geçmişte FETÖ ile iştirak halinde kumpas davalarını tezgahlayan Erdoğan iktidarının yolları ayrılmış görünse de aynı yöntemleri uygulamaya devam ettikleri görülmektedir.

Ortada bir casusluk suçu yoktur. Anayasa Mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu haksız yere mahkum edilmiş ve tutuklanmıştır.

Berberoğlu'nu rehin alan anlayış, şimdide Genel Başkanımızı tehdit etmektedir. Amaç Kılıçdaroğlu'nu tehdit ederek topluma korku salmaktır" diye konuştu.

'TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ'

Tehditlere boyun eğmeyeceklerini belirten Mustafa Erdem, "Türkiye'ye giydirmek istediğiniz deli gömleğini yırtıp atacağız. Baskıcı ve zorba rejiminizi tanımıyoruz. Ayrışımın değil kardeşliğin, savaşın değil barışın öncülüğünü yapmaya, mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım