Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer'den 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer'den 30 Ağustos Mesajı

AK Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Sümer, 94 yıl önce başka milletlere örnek olacak bir zafer kazanıldığını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, 30 ağustos zafer bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Rıza Sümer, Milli iradenin, cumhuriyetin kolay kazanılmadığını ifade etti.

Sümer, “İstiklal Savaşı’nın en önemli aşamasını oluşturan Büyük Taarruz ve Atatürk’ün bizzat komuta ettiği Başkomutan Meydan Muharebesi’nde, milletimiz ve ordumuz, büyük bir zafer kazanarak bağımsızlık ve vatan sevgisi adına, başka milletlere de örnek olacak bir zafere imza atmıştır” dedi.

Türk Milleti Bağımsızlığından Ödün Vermedi

Türk Milleti’nin Anadolu’yu yurt edindiği günden itibaren bağımsızlığından asla taviz vermediğini belirten AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, “Milletimizin en önemli değerlerinden biri özgürlüktür.

Çanakkale Savaşımızda, Kurtuluş Savaşımızda bu topraklardan ve özgürlüğümüzden ebediyen vazgeçmeyeceğimizi tüm dünyaya destanlar yazarak gösterdik. Cennet vatanımıza göz koyan, bu aziz milleti esaret altına almak isteyenlere karşı milletimiz her zaman gereken cevabı vermiştir.

En son 15 Temmuz’da egemenliğimize karşı gerçekleşen saldırıda, milletimiz tüm Dünya’ya adeta demokrasi dersi vermiş, özgürlüğünden taviz vermeyeceğini bir kez daha net bir şekilde göstermiştir.

Özgürlüğümüzü muhafaza uğruna verilen bu mücadelenin ardından 30 Ağustos zaferinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu daha anlamlı bir şekilde yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Milletten Aldığımız Güç İle Çalışıyoruz

Milletten aldıkları güven ve güç ile Türkiye’yi demokratik, siyasi ve ekonomik bakımdan daha ileri seviyelere taşımak için çalıştıklarını belirten Başkan Sümer, “Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için dev projelere imza atıyoruz.

Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın bu dev yatırımlardan geçtiğini biliyor, ülkemizin dört bir yanını bu yatırımlarla buluşturuyoruz. Dünya’nın önde gelen ekonomileri arasına girmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Türkiye’nin artık yolunun daha açık, yarınlarının daha parlak olduğunu hepimiz daha net bir şekilde görüyoruz. Kazanımlarımıza sahip çıkarak Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi daha ileriye götürmeye çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Antalyalı hemşehrilerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım