Menu
RSS

Rahşan Ecevit’ten FETÖ Açıklaması

Rahşan Ecevit’ten FETÖ Açıklaması

Rahşan Ecevit: Bülent Ecevit'in tarikatçılığa, devlet içinde yasal olmayan yapılanmaya karşı olduğu bilinen bir gerçek. Eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ortaya atılan “Fethullah Gülen ile Bülent Ecevit ilişkisi” iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Rahşan Ecevit iki cümlelik kısa açıklamasında “Son zamanlarda Bülent Ecevit ile gerçek olmayan söylentilerin kamuoyunda dolaştığı gözlenmektedir. Bülent Ecevit’in tarikatçılığa ve devlet içinde yasal olmayan her türlü yapılanmaya karşı olduğu herkesçe bilinen bir gerçektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi” gündemi ile toplanan Diyanet İşleri Başkanlığı Olağanüstü Din Şurası’nın açılışında yaptığı konuşmada “Rahmetli Özal, Demirel, Ecevit hatta biz de farklı görüşlerden siyasetçiler ve devlet adamları olmamıza rağmen, bu yapıya iyi niyetle destek olduk.

Açık konuşuyorum, şahsım, ben de katılmadığım pek çok yönleri olmasına rağmen asgari müştereklerde buluşabildiğimiz zannıyla her kesim gibi bunlara yardımcı oldum” demişti.

yukarı çık
0
Paylaşım