Menu
RSS

Nilüfer Deveci; Kaldığımız Yerden Devam

Nilüfer Deveci; Kaldığımız Yerden Devam

CHP İl Kadın Kolları referandum sonuçlarının değerlendirmesi ve önümüzdeki günler için çalışma rotasının belirlenmesi amacıyla toplandı. İlçe kadın kollarının katılımı ile yapılan toplantıda İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, referandum sürecindeki çalışmaların toplu bir değerlendirmesini yaptı.

Antalya’da dolaşmadık sokak bırakmadıklarını, her ilçede, her evin kapısını çalarak referandumu anlattıklarını söyledi.

Tüm ilçe kadın kollarına, gece gündüz demeden, o kadar olanaksızlıklar içerisinde olmalarına rağmen fedakarca bu çalışmayı yürüttükleri için teşekkürlerini dile getiren Deveci, “görüyorum ki biz kadınların alandaki çalışmaları sadece Antalya ile sınırlı değil.

Referandum çalışmaları sırasında yapılan haberlere baktığımda gördüğüm şu; tüm illerde kadın kollarımız bütün çabalarıyla alanda çalışmalara katılmıştır. Bu bizim için elbette övünç kaynağıdır.

Ancak yorulmak, bıkmak yok. O çalışma temposuyla yeniden alanlarda olacağız.

Önümüzde çok önemli süreçler var. Bu süreçlerde, referandum sırasında gösterdiğimiz kararlı ve yorulmak bilmez çalışmamız sayesinde başarılara imza atacağımıza kesinlikle inanıyorum.

Alanda çalışmalara katılan tüm kadın arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlere inanıyordum, bu inancımı pekiştirdiniz” dedi.

İlçe kadın kolları başkan ve yöneticileri ise aynı tempoyla yine alanlarda olacaklarına söz verdiler.

yukarı çık
0
Paylaşım