Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Kumluca’da Adalet Yürüyüşü

Kumluca’da Adalet Yürüyüşü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 gün önce başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne destek amacıyla Antalya Kumluca’da Adalet Yürüyüşü gerçekleştirildi. CHP Kumluca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe CHP İl Başkanı Mustafa Erdem ve

il yönetim kurulu üyeleri ile, Finike, Elmalı, Korkuteli, Serik, Demre ve Kemer CHP ilçe başkanları ile TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer’de destek verdi.

Oldukça sıcak havada yapılan yürüyüş “Hak, Hukuk, Adalet”, “Susma Susdukça Sıra Sana Gelecek” “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları atılarak yapıldı.

Yürüyüş güzergahında evlerden destek alkışları geldi.

Yürüyüş CHP Kumluca İlçe binası önünde yapılan konuşmalarla sonlandırıldı. Adalet kefesi CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır’dan CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner’e teslim edildi.

Yürüyüş sonunda bir konuşma yapan CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, Türkiye şu anda yarı açık cezaevi durumunda dedi.

Öner yaptığı konuşmada şunlara değindi;

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu Adalet yürüyüşüne destek olmak için İl başkanlığımızın öncülüğünde tüm ilçelerimizde yapılan yürüyüşlerin bu gün Kumluca etabını hep birlikte yaptık. Yürüyüşümüze destek verdiğiniz için sizlere yürekten teşekkür ediyorum.

Finike İlçe başkanımız Okan Tanır dan teslim aldığımız Adalet terazisinin bir kefesini Kemer yürüyüşümüzde Kemer ilçe başkanımız Erdem Cesur'a teslim edeceğiz.

Adaletin dibine dinamitler 2010 yılındaki referandumla konulmaya başlanarak bugün hak, hukuk, adalet’in çökertildiği vicdan muhasebesinin yapılmadığı bir noktaya geldik.

Türkiye şu anda yarı açık ceza evine dönüşmüş durumdadır.

2010 yılında Anayasa Mahkemesi raportörü olan, Denizcilikle hiçbir ilgi ve alakası olmayan Alparslan Altan imzalanan 3 lü kararname ile 26 Şubat 2010’da

Denizcilik Müsteşarlığı’na Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.

Denizcilik Müsteşar Yardımcılığı'na atanmasından 31 gün sonra Altan için yeni bir karar daha çıktı; Dönemin Cumhurbaşkanı, onu Anayasa Mahkemesi yedek üyeliğine seçti.

Raportörken AYM üyesi yapılması yasa gereği imkansız olan Alparslan Altan Anayasa'daki  “müsteşar, müsteşar yardımcısı”

AYM üyesi olabilir şartına uygun hale getirilerek hülle yapılarak AYM  üyesi yapılmıştır.

Bu atamaya kimler imza atmıştır.

Dönemin Cumhurbaşkanı kim?

Dönemin Başbakanı kim? Dönemin ulaştırma Bakanı Kim? 

Sevgili dostlar 2010 da Hülle yolu ile AYM üyesi yaptıkları Alparslan Altan bugün FETÖ den tutuklu.

Fetö ile bizi ilişkilendirmeye çalışanlar vicdanları varsa, adalet duyguları varsa önce kendilerini  sorgulasınlar, kendilerini

Adaletsizlik sadece hukuk da değil toplumun tüm kesimlerinde yaşanmaktadır.

Çiftçi Kardeşim Senin De Adalete İhtiyacın Var

Bakanlar Kurulu'nun 27 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete ‘de yayınlanan kararına göre, canlı büyükbaş hayvanların ithalat gümrük vergisi yüzde 135'ten yüzde 26'ya düşürüldü.

Karkas et ithalatında ise yüzde 100 ile yüzde 225 arasında olan gümrük vergisi yüzde 40'a indirildi.

Gümrük vergisi düşürülen bir başka ürün grubu ise hububat ürünleri. Şu günlerde hasadı yapılan buğdayın ithalat gümrük vergisi yüzde 130'dan yüzde 45’e,

Arpada yüzde 130'dan yüzde 35'e, Hasat için hazırlıkları devam eden mısırda ise vergi yüzde 130'dan yüzde 25'e düşürüldü.

Enflasyonu düşürmek bahanesi ile ithalat vergilerini düşürerek çiftçimizin para kazanmasını engellemek çiftçimizin alın terine, emeğine yapılan adaletsizlik değil de nedir.

Çiftçi kardeşim Dünya devletleri kendi çiftçisini korumak için kendi ülkesinde domates üretmeye başlayınca senin domatesini almazken,

bu ülkeyi yönetenler dışarıdan tarım ürünleri ithal ederek senin alın terine, emeğine adaletsizlik yapıyorlar.                                     

Öğrenci Kardeşim Senin De Adalete İhtiyacın Var

Üniversitede okuyan öğrenci kardeşim Bu ülkeyi yönetenler sana aylık 425 TL burs verirken, Suriyeli Üniversite Öğrencisine aylık 1200 TL burs vermektedir.

Bu sana yapılan adaletsizlik değil mi? 

İşsiz Kardeşim Senin de Adalete İhtiyacın Var             

İşsiz kardeşim sen iş ararken, iş bulamazken Bu ülkeyi yönetenler Suriyelilere de asgari ücretten çalışma hakkı veriyor. Senin iş bulmanı zorlaştırıyor. Sana da adaletsiz davranıyor.

Sevgili dostlar ülkemizde adalet sağlanıncaya mücadelemiz sürecektir.

Bugün adalet yürüyüşümüze destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum”

Daha sonra CHP İl Başkanı Mustafa Erdem “Dünyada örneği hiç olmayan, OHAL döneminde, toplum vicdanında hala meşruluğu sorgulanan bir referandum süreci geçirdik.

Bunun akabinde ülkede yaratılan parti devleti ile meclis feshedilmiş, KHK’larla yönetilen bir ülke konumuna sokulduk. Bunun sonucunu da ülkemizin her köşesinde yaşıyoruz.

Suçsuz insanların hapse atıldığı, sadece düşüncelerini açıkladı diye yüzlerce basın emekçisi, öğretmen, akademisyen, memurun hapse atıldığı

ama FETÖ uygulamaları sürecinde eğer suçlu varsa şu anda mecliste FETÖ imamlarının yaşadığı, hele hele Atatürk’e laf atan şuursuz insanların da ellerini kollarını sallayarak gezdiği bir süreci yaşıyoruz.

Bu süreçte sadece hak dedik, hukuk dedik, adalet dedik. Sayın Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü’nü çok onurlu ve anlamlı buluyoruz.

Bir ölçüde katkı sunabilmek için Antalya ilçelerinde de yürüyüşler yapıyoruz.

Son günlerde Atatürk cumhuriyetine açık saldırı anlamını taşıyan milli eğitimde şeriat derslerinin verileceği söylenmekte. Bu masumane bir talep değildir.

Buna asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Daha sonra Adalet kefesi CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır tarafından, CHP Kemer İlçe Başkanlığına teslim edilmek üzere CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner’e teslim edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım