Menu
RSS

CKD; Önümüze Getirilen Dayatmaya ‘Hayır’ Diyoruz

CKD; Önümüze Getirilen Dayatmaya ‘Hayır’ Diyoruz

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Antalya Şubesi üyeleri ile bir araya gelerek referandumu değerlendirdi. CHP eski milletvekili Gürkut Acar’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve üyeler katıldı.

Acar yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı sistemi” diye getirilen ve 16 Nisan 2017’de referandum yapılacak olan değişikliklerin neden tehlikeli bir süreci getireceğine değindi.

Meclisin bu getirilen değişiklikle yok hükmünde olacağını, ülkenin bölünme tehlikesini daha da arttıracağını, HSYK ve AYM’nin işlevsizleştirileceğine değindi.

CKD Antalya Şube Başkanı Ayşe Kantarcılar ise “Cumhuriyet Kadınları olarak milletimizin birliğini ve cumhuriyetimizin devamlılığını istiyoruz. Bağımsız, özgür, huzurlu bir ülkenin fertleri olmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek HAYIR diyoruz.

Bugünden tezi yok bütün şubelerimizle bulunduğumuz her yerde birliğin öncüsü olacağız. Farklılıklarımızı değil bizi birleştiren vatan sevgimizi paylaşacağız. Tüm kurumları, siyasi partileri HAYIR demeye, birlikte çalışmaya ve gücümüzü birleştirmeye davet ediyoruz. Her yere gidecek, mahallelerde, köylerde HAYIR demenin önemini anlatacağız.

HAYIR kazanacak, vatanın bütünlüğünü sağlanacak, milletin yüzü gülecek” dedi.

Muratpaşa meclis üyesi Mustafa Duran’da kendi çevresinden edindiği izlenimleri aktararak, bu referandumdan Hayır’ın önde çıkacağına inandığını söyledi.

CHP İL Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ise, ilçelerde halkla buluştuklarını anlatarak, bir aile ile olan görüşmesinden örnekler verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım