Menu
RSS

CHP Erzurum İl Başkanına Resepsiyonda Saldırdılar

CHP Erzurum İl Başkanına Resepsiyonda Saldırdılar

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, saldırıya uğradı. İddiaya göre olay şöyle gelişti. CHP Erzurum İl Başkanlığı Dilaver Otel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir resepsiyon düzenledi.

Resepsiyonda CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu bir açılış konuşması yaptı. Resepsiyona katılan bir grup, Başkan Kızıloğlu’nun konuşmasına sözlü tepki gösterdi. Konuşmasının ardından yerine geçen Başkan Kızıloğlu, bir partili tarafından konuşmak üzere restaurantın çıkışına götürüldü.

Konuşma karşılıklı bağrışmaya dönüşünce 2 genç Başkan Tacettin Kızıloğlu’na saldırdı. Bunun üzerine partililer birbirine girdi. Vatan Partisi üyesi olduğu ileri sürülen gençler saldırı sırasında, Başkan Kızıloğlu’nun yüzünden ve burnundan yaralanmasına yol açtı.

Kanlar içerisinde kalan Başkan Kızıloğlu, güçlükle sakinleştirildi. Resepsiyonun gerçekleştiği otele gelen polis ekipleri, saldırganları arka kapıdan çıkararak karakola götürdü. Başkan Kızıloğlu ve bazı partililer de sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, saldırıyı gerçekleştirenlerin Vatan Partisi üyesi olduğunu ve resepsiyonu provoke etmek için geldiklerini söyledi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

yukarı çık
0
Paylaşım