Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Başkan Muhittin Böcek'ten Büyükşehir Adaylığı Açıklaması

Başkan Muhittin Böcek'ten Büyükşehir Adaylığı Açıklaması

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı sorusuna, "Günü zamanı gelince tabi ki" yanıtı verdi. Antalya İş Kadınları Derneği'nin (ANTİKAD) mayıs ayı toplantısının konuğu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu.

Akra Otel'deki toplantıda belediyenin projeleri hakkında bilgi veren Böcek, kadınların Antalya'nın gelişiminde çok önemli roller üstlendiğini kaydetti.

Mecliste en fazla kadın üyenin Konyaaltı Belediyesi'nde bulunduğunu dile getiren Böcek, 8 müdürlüğü de kadın yöneticilerin idare ettiğini söyledi. Konyaaltı İlçesi'nde doğup büyüdüğünü hatırlatan Muhittin Böcek, projelerini siyasi ayırım gözetmeksizin herkes için yaptıklarını aktardı.

Başkan Böcek, "Göreve geldiğimde Konyaaltı Sahili'nde tuvaletlerin pisliği denize akıyordu. Çalışmalarımızla Konyaaltı'nı, Türkiye birincisi yaptık" dedi.

KONYAALTI SAHİLİNDEKİ SON DURUM

Konyaaltı Sahili'nin Büyükşehir Belediyesi'nin elinde olduğunu belirten Böcek, sahilin 129 milyon lira yatırımla 2 defa ihaleye çıkardığını, ancak kimsenin katılmadığını hatırlattı. Muhittin Böcek, "Son günlerde sahilin bir firmaya verildiği söyleniyor.

Konyaaltı sahili ümit ediyorum ki herkesin özgürce denize girildiği bir yer olur. Sahil bize verilmiş olsaydı yine Türkiye birinciliği elde edilecek bir proje yapacaktık. Sahilin bizden alındığını insanlar pek bilmiyor, sahille ilgili şikayetlerde insanlar bize gelmeye devam ediyor. Sahil turizm ve hepimiz için çok kıymetli. Bu sene bir inşaat başladığını duyuyorum ama bu proje inşaat değil" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADAYLIĞI

Başkan Böcek, konuşmasının ardından kadınların sorularını yanıtladı. Dernek üyesi bir kadının 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olup olmayacağı sorusuna Böcek, "Günü zamanı gelince tabi ki" dedi.

ANTİKAD Başkanı Leman Sedef Tuna ise toplantıda derneklerinin faaliyetlerini anlattı. İş hayatında kadınların daha yüksek mevkide olmasını istediklerini belirten Tuna, Antalya'da çalışan kadın sayısının yüksek olduğunu söyledi.

Bu konuda Antalya'nın duyarlı olduğunu dile getiren Tuna, 2017 yılında 3 büyük proje üzerinde çalışacaklarını kaydetti.

Muhittin Böcek, derneğe yeni üye olan Esra Binbaşıoğlu ve Fatma Girgin'e sertifikalarını verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım