Menu
RSS

Antalya Saklıkent’te ki Kaçağın Sahibi Müteahhit Çıktı

Antalya Saklıkent’te ki Kaçağın Sahibi Müteahhit Çıktı

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı. İmar barışı fırsatçılığı yaparak Antalya Saklıkent Kayak Merkezi’nin en güzel noktasında

kaçak inşaat başlatan kişi Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı. Aynı zamanda müteahhitlik yapan Ç.S.’nin kooperatif tarafından açılan birçok ihaleyi kazandığı ve çalışma yürüttüğü de vurgulandı.

İNŞAAT MÜHÜRLENDİ

Hürriyet muhabirine bilgi veren Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, kaçak inşaatla ilgili gerekli yasal işlem ve tebligatların yapıldığına işaret ederek, “Kanuni süre içerisinde kaçaklar ortadan kaldırılmazsa ekiplerimiz bölgede yıkım işlemi gerçekleştirecek” açıklamasında bulundu.

İNŞAAT SAHİBİ ÜYEMİZMİŞ

Daha önce yaptığı açıklamada Saklıkent’te yükselen kaçak inşaatlardan yakınarak, “Bu yapıların durumu biz de sorguluyoruz” diyen Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, “Kaçak inşaatın sahibi üyemizmiş.

Geçmişte ihale alıp bir takım işler de yürütmüş olabilir. Ancak buradaki asıl mesele yasa dışılığın tespit edilip gereğinin yapılması” dedi. (Kaynak Hürriyet)

yukarı çık
0
Paylaşım