Menu
RSS

Antalya Patlamalarının Arkasından PKK Çıktı

  • Yazan 
Antalya Patlamalarının Arkasından PKK Çıktı

Herkes aynı şeyi konuşuyor ama kimse cevap vermiyordu. Bu patlayıcıları kim koydu. Koca şehir kulaktan kulağa oynuyordu. Tek bir açıklama yapılmış ‘maytap’ hatta çoğaltılmış maytap denilmişti. Doğru ya normal maytap o çöp kutularını nasıl o hale getirirdi.

Önce kapalı yol sonrasında caminin çöp kutularında ard arda patlamalar olmuştu. Bir fısıltı vardı ama sesi yüksek değildi. Bu kutulara bu patlayıcıları kim koymuştu.

Antalya Valisi Muammer Türker ilk resmi açıklamasında çöp kovasında gerçekleşen patlamanın birleştirilmiş maytaptan meydana geldiğini açıklamış, patlamalarda ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığına dikkat çekmişti.

Bu gün yapılan ikinci resmi açıklamada ise;

“24 ve 26 Ocak 2016 tarihlerinde İlimiz Muratpaşa İlçesi Kapalı Yol ve Muratpaşa Camii bahçesinde meydana gelen patlama olaylarının faili ile kendisine yardım ve yataklık eden bir şüpheli, 28 Ocak 2016 günü suç malzemeleri ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

PKK/KCK terör örgütü adına eylem yaptıkları tespit edilen şüpheli şahıslar, 30 Ocak 2016 günü (bugün) Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerdir”. Denildi.

Neler Olmuştu;

İlk patlama Antalya Kapalı Yol’da da çöp kovasında patlama meydana gelmişti: 24 Ocak 2016

İlgili haber: http://www.kaktushaber.com/gundem/antalya-da-cop-kovasinda-patlama-2-yarali

Sonrasında Muratpaşa’da bulunan bir caminin çöp kovasında patlama meydana gelmişti: 26 Ocak 2016

İlgili haber: http://www.kaktushaber.com/antalya-yerel/antalya-da-2-patlama

yukarı çık
0
Paylaşım