Menu
RSS

Antalya İyi Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Kaya: Esen İyi Parti’nin de Adayı

Antalya İyi Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Kaya: Esen İyi Parti’nin de Adayı

Millet İttifakı CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen’le birlikte seçim çalışmalarını hızla sürdüren İYİ Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı Başkanı Serap Kaya, “Sayın Semih Esen’le birlikte adım adım Konyaaltı’nı dolaşacağız ve yüksek bir sonuçla kazanacağız” dedi

Millet İttifakı kapsamında CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen’e seçim çalışmaları konusunda tüm güçleriye destek verdiklerini ve vereceklerini belirten İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya, Esen’le birlikte alanlara çıkarak çalışmalara katıldı.

Türkiye’nin huzurlu günlere kavuşturulması gerektiğini ifade eden Kaya, Millet İttifakı olarak bunu başaracaklarını belirtti. Seçim gününe kadar durmadan çalışacaklarını söyleyen Kaya, alanlarda olup Esen’le birlikte çalışmalarına son hızla devam edeceklerini dile getirdi.

Kaya İyi Parti Seçmenine Seslendi

Semih Esen’nin aynı zamanda İYİ Parti adayı da olduğunu belirten Kaya, “Tüm İYİ Parti seçmenine şunu söylemek istiyorum; Konyaaltı’nda Sayın Semih Esen’i destekleyip buradan güçlü bir sonuç elde edeceğiz. Bu konuda biz ilçe teşkilatı olarak son güne kadar alanlarda olacağız.

Partimize gönül vermiş vatandaşlarımızı da bu konuda ellerinden geleni yapmaya çağırıyorum. Türkiye’nin huzura ihtiyacı var. Bu huzuru da Millet İttifakı olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti sağlayacak. Bu konuda Sayın Esen’e tam destek veriyoruz.

Bir başarı elde edilecekse bu hepimizin başarısı olacak. Bu bağlamda planlanan tüm seçim çalışmalarında yer alacağız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım