Menu
RSS

Antalya İyi Parti İl Başkanı Sağır: İktidarın Akıbeti Yakın

Antalya İyi Parti İl Başkanı Sağır: İktidarın Akıbeti Yakın

İyi Parti Antalya İl Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Nizamettin Sağır, milletin kendilerine ciddi bir teveccühü olduğunu söyleyerek, “İktidarın akıbeti yakın” dedi. Cumhurbaşkanı adayı ve İYi Parti Genel Başkan Meral Akşener,

22 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek olan miting öncesi Antalyalılara mesaj gönderdi. İyi Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yapılan basın toplantısında İl Başkanı Nizamettin Sağır tarafından okunan Akşener'in mesajında Antalya'nın tarım ve turizm sorunu ön plana çıktı.

İl Başkanı Nizamettin Sağır'ın kamuoyuna aktardığı mesajda Akşener, Antalya'nın yerel ve genel idareciler tarafından yıllardır ihmal ettiğini vurgulayarak, bu duruma neden olarak kente gelen turist sayısının azalması ile tarımsal ürün oranındaki düşüşü gösterdi.

Akşener'den Tarıma Teşvik Sözü

AKP'nin terörle mücadele ve diş politika uygulamalarındaki yanlılıklar nedeniyle turislere 'güvensiz ülke' algısının yaratıldığına dikkat çeken Akşener, bu nedenle bacasız sanayi sektörüne balta vurulduğunu kaydetti.

Akşener, gönderdiği mesajda Antalyalı çiftçinin İyi Parti iktidarı döneminde ucuz kredi, daha fazla teşvik sözü verdi.

Kadın Aday Ağırlıklı Olmasını İsterim

Meral Akşener'in mesajını aktaran Başkan Nizamettin Sağır, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bugün açıklanacak olan milletvekili adaylarına ilişkin konuşan Sağır, “Çok kaliteli bir aday profilimiz var.

Antalyalıların benimseyeceği, kucaklayacağı sağlam ve dinamik bir adayla seçimlere gideceğiz” diye konuştu. Sağır, 16 kişilik aday listesinde kadın ağırlıklı olmasını istediğini kaydetti.

Antalya'ya Genç Başkan Gerekiyor

 Akşener'in Konyaaltı Kent Meydanı'nda yarın yapılacak olan miting yerini kendilerinin belirlemediğini ifade eden Sağır, şöyle konuştu: “Türkiye genelinde seçim miting alanları henüz belirlenmedi. Seçim kurulu 8 Haziran'da açıklayacak.

Şuan Antalya Valiliğin bize sunduğu seçenekler arasından biz Konyaaltı Kent Meydanını seçtik. Bir tercih değil, çaresizliktir.”

2019 yerel seçimlerinde İyi Parti'den belediye başkan adayı olması ile ilgili soruya cevap veren Sağır, “Antalya ağırlama noktası. Menderes başkan zamanının çoğunu havalaanında geçiriyor.

Antalya'ya genç ve dinamik bir adayın başkan olması taraftarıyım. O yüzden aday olmayacağım.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım