Menu
RSS

Antalya’da Demokrasi Nöbetinde Patlama!

Antalya’da Demokrasi Nöbetinde Patlama!

Antalya’da demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Antalya'da vatandaşların demokrasi nöbeti için toplandığı Cumhuriyet Meydanı'na yakın bin noktada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlama sesi kentin birçok yerinden duyuldu. Sebebi bilinmeyen patlamada 32 yaşındaki Ahmet Özgür ile 51 yaşındaki Ümmü Batu hafif yaralandı. 2 yaralı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlara bayrakların satıldığı stantta meydana gelen patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlama nedeniyle meydanda kısa süreli panik yaşandı.

Bu sırada demokrasi nöbeti için kurulan sahneden, vatandaşlardan panik yapmamaları istendi. Polis bu sırada önlem aldı. Anonslarla meydandaki panik yatıştı. Demokrasi nöbeti için gelen vatandaşlar, meydandaki etkinliklerini sürdürdü.

Olayın ardından demokrasi nöbeti için alanda bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerinde inceleme yaptı.

Polis, elinde bulunan iki çantadan birini patlamanın meydana geldiği alana bırakıp, diğer çanta ile demokrasi nöbetinin tutulduğu alana giden ve eşgali belirlenen şahsı arıyor. İHA - DHA

Valilik Açıklama Yaptı:

Bu akşam 21.30 saatleri civarında Antalya Cumhuriyet Meydanı’na 150 metre mesafede bulunan bir bankın üzerinde, bir patlama meydana gelmiştir. Patlama sonucunda 2 kişi çok hafif şekilde yaralanmıştır. Patlamanın sebebiyle ilgili olay yeri inceleme ekibi araştırmalarına devam etmektedir. Kamuoyuna saygılıyla duyurulur.

Antalya Emniyet Müdürü: Basit Bir Düzenek Şeklinde Görünüyor

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da yaptığı açıklamada, olayı basit bir patlama olarak değerlendirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Şükürler olsun, başka yaralı veya ölü yok. Bu, basit bir düzenek şeklinde görünüyor, inceliyoruz, araştırıyoruz. Hayat normal olarak devam ediyor. Hiçbir sıkıntımız yok. El yapımı gibi görünüyor ama konu daha sıcak, arkadaşlarımız araştırıyor."

yukarı çık
0
Paylaşım