Menu
RSS

Antalya’da 'Turizm Bürosu' Hizmete Girdi

Antalya’da 'Turizm Bürosu' Hizmete Girdi

'Turizm Haftası' kutlamaları kapsamında Karaalioğlu Parkı'nda 'Merkez Turizm Danışma Bürosu', Serdengeçti Parkı'nda da 'Turizm Ofisi' hizmete girdi, Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi'nce de geleneksel el sanatları sergisi açıldı. 

Merkez Turizm Danışma Bürosu ile geleneksel el sanatları sergisinin açılışlarını Vali Münir Karaloğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kenan Yavuz birlikte yaptı.

Törende konuşan Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, 'Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında kültür ve turizm değerlerinin tanıtılması, kamuoyunun ilgisinin yoğunlaştırılması, turizmin geliştirilmesine yönelik çalışmaların yapıldığını belirtti.

Acar, turizm bürosu ve ofisinin de Antalya'da tatil yapan yerli ve yabancı turistlere bölgenin tanıtımı, sorunlarının çözümü konusunda hizmet sunacağını anlattı.

Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kenan Yavuz da kurumunun 'Turizm Haftası' etkinliklerine geleneksel el sanatları sergisiyle katkıda bulunduğunu, kursiyerlerin el emeği göz nuru minyatür, rölyef, keçe ve mozaik çalışması eserlerinin yerli ve yabancı sanatseverlerle buluşturulduğunu söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım