Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya’da Millet İttifakı Bayramda Bir Araya Geldi

Antalya’da Millet İttifakı Bayramda Bir Araya Geldi

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreni, çok sayıda CHP’linin katılımıyla Millet İttifakı bayramlaşmasına dönüştü. Yapılan konuşmalarda ittifakın güçlü bir şekilde devam ettiği vurgulandı.

İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi. İl Başkanı Ahmet Aydın’ın ev sahipliğinde İl binasında düzenlenen programa CHP’lilerin yoğun katılımı dikkat çekti. Toplantı salonunda başlayan bayramlaşma kalabalık nedeniyle İl binasının önünde devam etti.

Bayramlaşmaya Katılanlar

İYİ Parti’deki bayramlaşmaya CHP Antalya milletvekillerinden Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak, İYİ Parti Antalya milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı, Tuba Vural Çokal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti kurucuları, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,

bayramlaşmayı iki partinin il başkanlarının ortasında durarak yaptı.

“İktidar Oluncaya Kadar Millet İttifakı Devam Edecek”

Herkesin bayramını kutlayarak CHP’lilerin aralarında bulunmasının Millet İttifakı’nın devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu kaydeden İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, “Seçimden önce nasıl bir ve beraber olarak çalışmış ve Millet İttifakı’nı

Antalya’da kazandırmışsak gördüğünüz gibi seçimden sonra da birlikteliğimiz devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de Millet İttifakı iktidar oluncaya kadar devam edecek” dedi.

“Hepimizin Başarısı”

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Millet İttifakı’nın ülke genelinde bir başarı elde etse de en başarılı İlin Antalya olduğunu söyleyen Aydın, “Bu Gazipaşa’dan Kaş’a kadar sandık başında bekleyenden, yaşlı annesini oy kullanmaya götürene kadar hepimizin başarısıdır.

CHP’nin de İYİ Parti’nin de her neferine Genel Başkanımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Ayrımız Gayrımız Yok”

Millet ittifakının ortağı partilerdeki bayramlaşmalarda 31 Mart seçimlerindeki aynı heyecanın yaşandığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “İttifakla ilgili ayrımız gayrımız yok. 5 yıl süre içerisinde Antalya’mızı hep birlikte yöneteceğiz.

Kimseyi ötekileştirmeden 19 ilçe belediye başkanımızı da İYİ Partili, CHP’li gibi göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“Antalya İçin Çalışacağız”

Seçim sloganı olan “Ben sen yok biz varız, birlikte başarırız” sözünü hatırlatarak “birlikte başardık” diyen Böcek, bundan sonraki süreçte hep birlikte Antalya için çalışacaklarını vurguladı.

23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini de hatırlatan Böcek, “Her şey iyi olacak” diyerek konuşmasını tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım