Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya’da Flaş Gelişme: İzzet Bayar Yeniden Tutuklandı!

Antalya’da Flaş Gelişme: İzzet Bayar Yeniden Tutuklandı!

Antalya’da Kimse yok mu Derneği ile ilgili soruşturma kapsamında aralarında tutuklanıp tahliye edilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski Meclis Başkanı İzzet Bayar'ın da bulunduğu 5 kişi yeniden tutuklandı.

Antalya'da FETÖ'ye finansman desteği sağladığı iddia edilen Kimse Yok mu Derneği ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aralarında İzzet Bayar'ın da bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden 7'si sorgularının ardından serbest bırakıldı. İzzet Bayar'ın da bulunduğu 5 şüpheli ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Gece geç saatlere kadar devam eden sorgunun ardından 5 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzzet Bayar, hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında geçen yıl 21 Temmuz'da Korkuteli'de yakalanıp 4 ay 14 gün tutuklu kaldıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 3 meclis toplantısına katılmadığı için Meclis Başkanlığı ve Meclis Üyeliği de düşürülen Bayar, halen yurtdışında olduğu iddia edilen FETÖ'nün Antalya'daki finansörlerinden olduğu iddia edilen Nevzat Ayvacı'nın damadı.

Antalya'da tahıl ticareti ile uğraşan Bayar, uzun yıllar Doğru Yol Partisi'nde siyaset yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği de yapan Bayar, 2004 seçimlerinde Ak Parti'den Muratpaşa Belediye Başkan adayı da olmuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım