Menu
RSS

Antalya’da Belediye Başkanı Gül Yurt Dışına Çıkmak İçin İzni İstedi!

Antalya’da Belediye Başkanı Gül Yurt Dışına Çıkmak İçin İzni İstedi!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, OHAL nedeniyle belediye başkanlarına yurt dışına çıkış yasağı konulduğunu hatırlatarak, "Turizm bölgelerindeki belediye başkanlarının yurt dışı fuarlara katılmasının önündeki engelleri kaldırsınlar" dedi. Turizmde yaz sezonunun bitmesiyle

2018 turizm sezonu hazırlıklarına başlayan Kemer Belediyesi, 17'si yurt dışında olmak üzere 19 turizm fuarına katılarak ilçeyi tanıtacak.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Kemer Belediyesi olarak fuar takvimimizi belirledik. Toplam 19 turizm fuarında yer alacağız. Bu fuarların 17'si yurt dışında.

Yani 17 ayrı ülkedeki fuarlara katılarak ilçemizi tanıtmak ve turizmi canlandırmak istiyoruz. Ancak OHAL nedeniyle belediye başkanlarına yurt dışına çıkış yasağı konulmuş bulunuyor. Buradan Antalya Valimize ve İçişleri Bakanımıza seslenmek istiyorum.

Turizm bölgelerindeki belediye başkanlarının yurt dışı fuarlara katılmasının önündeki engelleri kaldırsınlar. Bizlere uygulanan yurtdışı yasağı kaldırılsın" dedi.

"HAVALİMANINDAN GERİ DÖNDÜM"

Başkan Mustafa Gül, "Geçen haziran ayında Moskova'da düzenlenen Büyük Türkiye Fuarı'na gitmek üzere yola çıkmıştım ancak iznimiz olmadığını söylediler ve Antalya Havalimanı'ndan geri döndük.

Bu fuara katılma konusunda mecliste ilk karar alan belediye Kemer Belediyesi oldu. Buna rağmen Moskova'daki fuarda ilçemi ve belediyemi temsil edemedim.

Önceki yıllarda turizm fuarlarında şahsen bulunarak o ülkenin yöneticileri ve seyahat acentelerinin yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştiriyor, Kemer'e daha çok turist gelmesi için çaba harcıyorum. Bunun turizmimize olumlu etkilerini görmüştük.

Fuarda belediye başkanı yoksa 20 bin broşür dağıtılsa da çok faydası olmuyor. Bu ülke turizmi için gerekli. Sayın Valimiz ve Sayın İçişleri Bakanımızdan yurtdışına çıkış izni konusunda destek bekliyorum" diye konuştu.

KEMER BELEDİYESİ'NİN KATILACAĞI FUARLAR

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı, Finlandiya Matka Turizm ve Seyahat Fuarı, EMİTT İstanbul Turizm ve Seyahat Fuarı, Litvanya Adventur Turizm ve Seyahat Fuarı, Letonya Balttour Turizm Fuarı, İran Tahran Otelcilik ve Turizm Fuarı,

Estonya TOUREST Turizm ve Seyahat Fuarı, Sırbistan ITFA Belgrad Turizm Fuar, Danimarka Ferie For Alle, Almanya Nürnberg Freizeith Messe Turizm Fuarı, Hollanda Fiest En Wandelbeurs Fuarı,

Almanya ITB Berlin Turizm Fuarı, Rusya MİTT Moskova Turizm Fuarı, Ukrayna Turizm Fuarı, Moldova 21. Turizm ve Seyahat Fuarı, Belarus Minsk Turizm Fuarı, Rusya CIS Travel Market, Polonya Warsaw 2018, İzmir Travel Turkey.

yukarı çık
0
Paylaşım