Menu
RSS

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’den Türel’e: Emek Hırsızı

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’den Türel’e: Emek Hırsızı

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Kırcami için Muratpaşa Belediyesi’nin gece gündüz demeden çalışmasına ve sorunun çözümünü sağlamasına rağmen, tapuların dağıtımını Büyükşehir Belediyesi’nin Muratpaşa Belediyesi’ni çağırmadan

dağıtmasına sert tepki gösterdi. Şahin Bu hareketi yapanları Emek Hırsızı olarak niteledi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin Kırcami planlarının yapımı ve sonuca ulaştırılması için en çok çabayı Muratpaşa Belediyesi’nin yaptığını herkes tarafından ve özellikle Kırcami halkı tarafından bilindiğini belirterek, Türel’in yaptığını 

“Yıllardır süregelen uygulama teamülleri dikkate alındığında, tapuların dağıtımında; ilçe belediyesinin yani emek verenin, gecesini gündüzüne katıp çalışanın yok sayılması ne etik değerlere ne de hakkaniyete sığar” diye kınadı.

Şahin’in konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunlar söylendi:

“Herkesin çok iyi bildiği gibi; 1/1000’lik planı ve 18 uygulamasını, ilçe belediyeleri yapar. Büyükşehir Belediyeleri ise 5000’lik, 25.000’lik gibi üst planları yapar.

Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal; Kırcami için 1/1000’lik uygulama imar planı ve parselasyonu geceli gündüzlü çalışarak, Muratpaşa Belediyemizin personeli ile hazırladı. Hem de, Kırcamili vatandaşlar için, zayiatı yüzde 40’larda tutarak hazırladı.

Yetmedi Kırcamili vatandaşlarımızın haklarını korumak için yargı mücadelesi de verdi.

İş sona geldi.

Tam tapular dağıtılacakken, EMEK HIRSIZLARI türedi.

Nasıl olur da; Kırcami planının asıl sahibi, Kırcami planı için gece gündüz çalışan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyesi’ni safdışı bırakırda bundan oy devşiririz diyen EMEK HIRSIZLARI çok iyi bildikleri alicengiz oyunlarını sergilemeye başladı.

Düne kadar Kırcami planı nedir sorusuna ‘o da nedir?’ cevabı verecek olan EMEK HIRSIZLARI, ‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz’ atasözünü haksız çıkarıp, tüm yüzsüzlükleri ile Kırcami’de tapu dağıtmaya çıktı.

Yıllardır süregelen uygulama teamülleri dikkate alındığında, tapuların dağıtımında; ilçe belediyesinin yani emek verenin, gecesini gündüzüne katıp çalışanın yok sayılması ne etik değerlere ne de hakkaniyete sığar.

Ama EMEK HIRSIZLARI’nda etik değerler ve hakkaniyet ne arar. Etik değerler ve hakkaniyet olsa zaten EMEK HIRSIZI olmazlar.

Ancak bu EMEK HIRSIZI unutmasın ki biz varız, Kırcamili hakkaniyet sahibi vatandaşlarımız var.

Kırcami planı için geceli gündüzlü kimin çalıştığını?

Planı kimin yaptığını herkes çok iyi biliyor.

EMEK HIRSIZLIĞI seçiminin tek galibi olan ADAY; şunu iyi bil ki;

Çaldığınız mızrak çuvala sığmadı, emek hırsızlığı yaparken suçüstü yakalandınız”

yukarı çık
0
Paylaşım